Živimo v mobilnem svetu! Ste vi že del tega sveta?

Mobilni CRM sistem

Ni še minilo veliko časa od takrat, ko smo zjutraj, preden smo odšli na delo, vzeli s seboj dvoje: denarnico in ključe. Danes zraven teh dveh stvari vedno vzamemo še nekaj: mobilni telefon. Marsikdo pa vzame s seboj tudi tablico.

Če mobilni telefon pozabimo doma, imamo med delovnim dnem kar precej nevšečnosti. Tako osebna kot službena komunikacija danes potekata večinoma prek mobilne naprave. Veliko se pogovarjamo, pošiljamo SMS-e, beremo in pošiljamo elektronska sporočila, iščemo različne informacije in uporabljamo številne aplikacije, ki nam pomagajo na različnih področjih.

“Statistično poročilo spletnega portala Statista.com pravi, da je lani (2015) iskanje prek mobilnih naprav prvič v zgodovini preseglo iskanje prek klasičnih računalnikov. To pomeni, da ljudje za iskanje informacij več uporabljajo mobilne telefone kot pa računalnike. Napovedi so, da se bo trend nadaljeval v prid mobilnih naprav.”

graf-mobile-search-desktop-search

Število iskanj na mobilnih telefonih (modra črta) v primerjavi z iskanji na računalnikih (rdeča črta) na ameriškem trgu (ZDA). Vir: Smartinsights.com

Kaj je mobilni CRM (Mobile Customer Relationship Management)?

Mobilni CRM je namensko razvita poslovna aplikacija za uporabo na mobilnih napravah. Namenjena je vsem, ki smo kakorkoli v stiku s strankami. Mobilni CRM nam omogoča, da do podatkov o strankah, kontaktih in priložnostih dostopamo v trenutku, kjerkoli in kadarkoli. To daje našemu poslovanju novo dimenzijo, ki se odraža v boljši učinkovitosti, hitrejši odzivnosti in večji realizaciji poslov.

Mobilni CRM najbolj potrebujejo tisti, ki so veliko na poti. To so prodajni in področni predstavniki, vodje projektov, serviserji/izvajalci na terenu in vodstvo podjetja. Mobilna uporaba pa narašča tudi pri zaposlenih, ki opravljajo delo v pisarni. Veliko opravil namreč s pomočjo telefona ali tablice opravijo hitreje (prebiranje e-pošte, izvedba določenih opravil, spremljanje statistike, opomniki ipd.).

Interi smo zadnje leto in pol intenzivno razvijali mobilni CRM za iOS in Android naprave. Pri tem smo sodelovali z najboljšimi strokovnjaki s področja razvoja mobilnih aplikacij v Sloveniji. Intenzivno smo sodelovali s hčerinskim podjetjem Databox, ki je eno od vodilnih podjetij na svetu na področju naprednih mobilnih rešitev. Prav tako smo zaposlili dodatne sodelavce in ustanovili mobilni oddelek, saj se zavedamo, da bo v naslednjih letih prav mobilnost krojila uspešnost poslovanja podjetij. Zato bomo z razvojem mobilnega CRM sistema Intrix nadaljevali in pri tem upoštevali potrebe naših strank.

Ponosni smo, saj vemo, da smo razvili odlični mobilni aplikaciji za iOS in Android naprave. Uporabili smo najnovejše in hkrati preverjene tehnologije ter postavili robustne temelje, saj želimo v prihodnje aplikacijama dodajati še nove funkcionalnosti, ki bodo predstavljale dodano vrednost pri uporabi.

Po prvih testiranjih so uporabniki navdušeni. Uporabniški vmesnik je zasnovan moderno, je hiter in omogoča prilagodljivost, ki je ključna funkcionalnost spletnega Intrixa. To v praksi pomeni, da lahko mobilno aplikacijo prilagodimo vašemu poslu povsem po meri: dodajamo/odstranjujemo zavihke in polja, prikazujemo različne elemente na urniku, prilagajamo polja v seznamih in obrazcih, prilagajamo sortiranje in filtriranje v seznamih ipd.

Če vas zanima, kakšen mobilni CRM smo razvili, obiščite Google Play ali Applov App Store in si namestite aplikacijo.

get-it-on-Google-Playitunes-app-store-logo

Lahko pa si na spletni strani intrix.si kreirate svojo brezplačno aplikacijo in potem s svojimi podatki dostopate v mobilno aplikacijo.

Če ste uporabnik Android mobilne naprave, si lahko tukaj pogledate podrobnosti aplikacije Intrix za Android.

Če pa uporabljate iOS napravo, lahko tukaj preverite, kako izgleda in kakšne funkcionalnosti prinaša aplikacija Intrix za iOS naprave .

Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
|
Oceni prispevek

One response to “Živimo v mobilnem svetu! Ste vi že del tega sveta?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.