Prijazne rešitve. Uspešno poslovanje.

Največji ponudnik CRM rešitev v Sloveniji.

Podjetje Intera se ukvarja z razvojem lastnega sistema Intrix.

Podjetje Intera se ukvarja z razvojem lastnega sistema Intrix. Naša ekipa strokovnjakov je nenehno na lovu za najboljšimi rešitvami s področija CRM (upravljanja odnosov s strankami), vodenja projektov, servisov in marketinga.

Sledimo sodobnim smernicam ter s pomočjo poslovnih in organizacijskih znanj in izkušenj uporabnikom ponujamo vnaprej pripravljene najboljše rešitve oziroma obstoječe rešitve povsem prilagodimo željam naročnika.

Gojimo kulturo prijateljsko naravnanega podjetja, ki se trudi blagodejno vplivati na vse svoje deležnike: naročnike, zaposlene in njihove družine, pa tudi na širše poslovno in družbeno okolje.

Delovno okolje, ki navdušuje

Družbena odgovornost

Sponzorsko in donatorsko podpiramo številne človekoljubne, kulturne, športne in izobraževalne projekte in organizacije, pri čemer se osredotočamo na lokalno okolje, s poudarkom na otrocih in izobraževanju. V prvem ptujskem coworking prostoru Kreativnica pa zagonskim podjetjem in posameznikom s poslovnimi idejami zraven pisarniške infrastrukture nudimo tudi svoje mentorstvo.

Projekti in organizacije, ki jih podpiramo:

 • Rdeči križ Slovenije
 • Maribor International Orchestra
 • Kinodvor; Film pod zvezdami
 • Mestni kino Ptuj
 • Center interesnih dejavnosti Ptuj
 • Ne-odvisen.si
 • Društvo Arsana
  Zavod Y
 • Kolesarčki
 • Višja strokovna šola Postojna in Novo mesto
 • Gimnazija Ptuj
 • Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor
 • Portal podcrto.si
 • Lokalne osnovne šole in športna društva
 • Startup podjetja …
Kot prvo slovensko podjetje smo se pridružili globalnemu gibanju Pledge 1%. Gre za mednarodno mrežo uspešnih podjetij, ki smo se prostovoljno zavezala, da bomo vsaj en odstotek svojih virov (kapitala, dobička, produkta in/ali časa zaposlenih) namenjala podpori lokalnemu okolju. Intera te deleže že vsa leta močno presega.
intera družbena odgovornost

Tradicionalni Interin dobrodelni tek, na katerem zbiramo sredstva za Ptujske vrtce in šole.

crm za srednja in večja podjetja

Slovenija

INTERA, družba za informacijsko tehnologijo, d.o.o.

Vičava 1
2250 Ptuj
Slovenija, EU

T: +386 (0)5 90 89 990
E: [email protected]

Hrvaška

Ul. Franje Petračića 6
10000 Zagreb
Hrvaška, EU

T: +385 (0)1 35 35 280
E: [email protected]

lokacija podjetja intera

Nagrade in priznanja

V zadnjih letih smo za svoje razvojne projekte prejeli številne nagrade in priznanja.

SME excellent intera nagrada

Excellent SME Slovenija

Spletni certifikat “Excellent SME” je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE izdaja najboljšim podjetjem v Sloveniji.

nagrada zlata nit intera

Zlata nit – Zmagovalci izbora naj zaposlovalec

Po izboru Zlata nit, ki ga prireja Dnevnik, smo bili izbrani kot najboljši zaposlovalec v kategoriji mala podjetja. Izbor temelji na strokovni oceni, anketi zaposlenih, poslovnih uspehov in poglobljenih intervjujih.

platinasta odlicnost intera d.o.o.

Boniteta odličnosti

Po oceni bonitetne družbe Bisnode spadamo že peto leto zapored v sam vrh slovenskega gospodarstva: med 1,5 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem se uvrščamo v najvišji razred evropsko priznane oznake bonitetne odličnosti AAA.

eurocloud ikona

EuroCloud Slovenia – Najboljša storitev v oblaku

Ponosni smo na nagrado za najboljšo storitev v oblaku, ki smo jo prejeli že v prvem letu delovanja Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripadla našemu programu Intrix CRM, ki ga svojim naročnikom ponujamo „v oblaku“.
red herring nagrada intera

Red Herring 100 Europe Winner

Na konferenci Red Herring je bila Intera proglašena med zmagovalce Red Herring 100 Europe. To je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA (Evropa, srednji vzhod in Afrika).

slovenski forum inovacij intera

Intera med najinovativnejšimi podjetji – med tremi najboljšimi inovacijami

Intera je bila z inovacijo INTRIX izbrana med 10 najboljših slovenskih inovacij, v kategoriji malih in srednjih podjetij pa celo med 3 najboljše inovacije.

european venture summit ikona

European Venture Summit Finalist

Kot edini slovenski predstavnik smo bili izbrani na finalno prireditev European Venture Summit (EVS) v Düsseldorfu, kjer smo pred številnimi investitorji predstavljali platformo Intrix in načrt širitve na tuje trge.

štajerska gospodarska zbornica ikona

Zlato priznanje Gospodarske zbornice Slovenije

Intera je v izboru za najboljšo inovacijo v štajerski regiji v okviru ŠGZ prejela najvišje, zlato priznanje za inovacijo Intrix Project.

naj podjetniška ideja nagrada intera

Zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja

Na izboru Najpodjetniška ideja v okviru Akademije Finance, je bila ptujska Intera izbrana med tri zmagovalce. Komisijo je prepričal Interin inovativni poslovni model, širok krog uporabnikov in visoka dodana vrednost za naročn