O nas2020-01-28T13:48:29+01:00

Prijazne rešitve. Uspešno poslovanje.

Največji ponudnik CRM rešitev v Sloveniji

O nas

Podjetje Intera se ukvarja z razvojem lastnega CRM sistema Intrix. Naša ekipa strokovnjakov je nenehno na lovu za najboljšimi rešitvami s področij upravljanja odnosov s strankami in vodenja projektov.

Sledimo sodobnim smernicam ter s pomočjo poslovnih in organizacijskih znanj in izkušenj uporabnikom ponujamo vnaprej pripravljene najboljše rešitve oziroma obstoječe rešitve povsem prilagodimo željam naročnika.

Gojimo kulturo prijateljsko naravnanega podjetja, ki se trudi blagodejno vplivati na vse svoje deležnike: naročnike, zaposlene in njihove družine, pa tudi na širše poslovno in družbeno okolje.

Podpora družbenemu okolju

Sponzorsko in donatorsko podpiramo številne človekoljubne, kulturne, športne in izobraževalne projekte in organizacije, pri čemer se osredotočamo predvsem na lokalno okolje, s poudarkom na otrocih in izobraževanju. V prvem ptujskem coworking prostoru Kreativnica pa zagonskim podjetjem in posameznikom s poslovnimi idejami zraven pisarniške infrastrukture nudimo tudi svoje mentorstvo.

Kot prvo slovensko podjetje smo se pridružili globalnemu gibanju Pledge 1%. Gre za mednarodno mrežo uspešnih podjetij, ki smo se prostovoljno zavezala, da bomo vsaj en odstotek svojih virov (kapitala, dobička, produkta in/ali časa zaposlenih) namenjala podpori lokalnemu okolju. Intera te deleže že vsa leta močno presega.

Projekti in organizacije, ki jih podpiramo:

 • Maribor Interantional Orchestra 2012
 • Kinodvor; Film pod zvezdami
 • Mestni kino Ptuj
 • Center interesnih dejavnosti Ptuj
 • Ne-odvisen.si
 • Društvo Arsana
 • Zavod Y
 • Rdeči križ Slovenije
 • Kolesarčki
 • Višja strokovna šola Postojna
 • Višja strokovna šola Novo Mesto
 • Gimnazija Ptuj
 • Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor
 • Portal podcrto.si
 • Lokalne osnovne šole
 • Lokalna športna društva
 • Startup podjetja …

Kontakt

INTERA, d.o.o.
Osojnikova cesta 3
2250 Ptuj
Slovenija, EU

Hrvaška pisarna
Slavonska avenija 1c
10000 Zagreb

Tajništvo / splošne informacije, finance (vsak delavnik med 8. in 16. uro)
T: + 386 (0)5 90 89 990
F: + 386 (0)5 90 89 999
E: info@intera.si

Prodaja / povpraševanje, svetovanje
T: + 386 (0)5 90 89 998
E: prodaja@intera.si

Podpora / tehnične informacije
T: + 386 (0)5 90 89 993
E: podpora@intera.si

Podjetje Intera d.o.o. je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču na Ptuju. Številka registrskega vpisa 2002/00313.

Nagrade in priznanja

V zadnjih letih smo za svoje razvojne projekte prejeli številne nagrade in priznanja.

Excellent SME Slovenija
Spletni certifikat “Excellent SME” je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE izdaja najboljšim podjetjem v Sloveniji.

Zlata nit – Zmagovalci izbora naj zaposlovalec
Po izboru Zlata nit, ki ga prireja Dnevnik, smo bili izbrani kot najboljši zaposlovalec v kategoriji mala podjetja. Izbor temelji na strokovni oceni, anketi zaposlenih, poslovnih uspehov in poglobljenih intervjujih.

Certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA
Po oceni bonitetne družbe Bisnode spadamo že tretjo leto zapored v sam vrh slovenskega gospodarstva: med 1,5 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem se uvrščamo v najvišji razred evropsko priznane oznake bonitetne odličnosti AAA.

EuroCloud Slovenia – Najboljša storitev v oblaku
Ponosni smo na nagrado za najboljšo storitev v oblaku, ki smo jo prejeli že v prvem letu delovanja Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripadla našemu programu Intrix CRM, ki ga svojim naročnikom ponujamo „v oblaku“.

Red Herring 100 Europe Winner
Na konferenci Red Herring je bila Intera proglašena med zmagovalce Red Herring 100 Europe. To je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA (Evropa, srednji vzhod in Afrika).

Intera med najinovativnejšimi podjetji – med tremi najboljšimi inovacijami
Intera je bila z inovacijo INTRIX izbrana med 10 najboljših slovenskih inovacij, v kategoriji malih in srednjih podjetij pa celo med 3 najboljše inovacije.

V finalu European Venture Summit
Kot edini slovenski predstavnik smo bili izbrani na finalno prireditev European Venture Summit (EVS) v Düsseldorfu, kjer smo pred številnimi investitorji predstavljali platformo Intrix in načrt širitve na tuje trge.

Zlato priznanje Gospodarske zbornice Slovenije
Intera je v izboru za najboljšo inovacijo v štajerski regiji v okviru ŠGZ prejela najvišje, zlato priznanje za inovacijo Intrix Project.

Med zmagovalci izbora Najpodjetniška ideja
Na izboru Najpodjetniška ideja v okviru Akademije Finance, je bila ptujska Intera izbrana med tri zmagovalce. Komisijo je prepričal Interin inovativni poslovni model, širok krog uporabnikov in visoka dodana vrednost za naročnike.