HRM priročnik za sanjsko ekipo sodelavcev

HRM PRIROČNIK

Uspešni vodje znajo v svoji ekipi poiskati in realizirati potenciale vsakega posameznika. Kako? Tako, da skrbijo za zadovoljstvo zaposlenih in njihov konstantni razvoj.

Z učinkovitim HRM pristopom boste lahko tudi vi razrešili največje kadrovske izzive in zgradili vašo sanjsko ekipo sodelavcev. Prenesite si naš e-priročnik in začnite že danes.

  Dovolim, da me Intera d.o.o. obvešča o svojih ponudbah.

  hrm priročnik

  Iz vsebine e-priročnika:

  Uspešen HRM se začne pri podatkih

  Uspešne ekipe potrebujejo prilagodljivost in odzivnost v kadrovskem oddelku, to pa lahko dosežejo le s pravilnim in organiziranim zbiranjem in beleženjem podatkov o članih ekipe.

  Krajši HR procesi za boljšo strategijo

  Čas, ki ste ga do sedaj namenjali dolgotrajnim in ponavljajočim se nalogam, pripravi dokumentacije in raznih zahtevkom, lahko s pomočjo HRM sistema posvetite vaši kadrovski strategiji.

  Imamo ERP. Ali ga lahko povežemo s HRM sistemom?

  Poenostavite pošiljanje plačilnih list z enostavnim izvozom iz vašega ERP sistema v HRM. Omogočite dvosmerno povezavo z vašim ERP za vodenje evidence dela in boljši pregled nad ekipo.

  Zaposlujte hitro in enostavno

  Pripravite razpis in ga objavite na spletni strani ter zaposlitvenih portalih iz enega centralnega sistema. Prijave kandidatov boste prejeli neposredno v vaš HRM sistem, ki vam bo pohitril in poenostavil vse nadaljnje korake in naloge.

  Spremljajte uspešnost ekipe

  Izvajajte redne razgovore z zaposlenimi in prepoznajte, kje se skriva pravi potencial vaše ekipe. Zberite podatke in pripravite izobraževalne ter razvojne načrte za vaše sodelavce.

  Kvalitetno uvedite nove zaposlene

  Ob pridružitvi novih članov v ekipo je pomembno, da jih kvalitetno uvedete v delo podjetja. Posvetite nekaj časa vašemu onboarding (uvajalnemu) procesu in skrbno spremljajte napredek vsakega novega zaposlenega.