Vsi vaši projekti na enem mestu

Popoln pregled nad projekti in vsemi projektnimi aktivnostmi. Slovenski sistem za projektno vodenje, prilagojen po vaši meri.

Vodenje projektov Intrix project

Preizkusite 30 dni.Brezplačno.

S klikom na “Brezplačen preizkus" se strinjam s pogoji uporabe in politiko zasebnosti.

Kako lahko Intrix izboljša vaše vodenje projektov?

vodenje projektov intrix project

Popoln pregled nad projekti

Učinkovito spremljanje napredka projektov in nalog bo izboljšalo organiziranost projektne ekipe, da boste naredili več.
sistem za projektno vodenje

Enostavno planiranje ekipe

Koledar, planer, gantogram in vizualni urejevalnik kanban bodo vaši vsakodnevni pomočniki pri delu.

projektno vodenje sistem project

Odlična komunikacija

Več komunikacije, manj e-poštnih sporočil in sestankov.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI

Popolna organiziranost projektov, projektnih faz in nalog

Projekti, projektne faze, naloge, cilji in pomembni mejniki na enem mestu. Enostavno planiranje projektov, optimalno razporejanje nalog članom projektne ekipe, določanje prioritet, spremljanje finančnega stanja projektov in opomniki za pomembne datume. V vsakem trenutku lahko spremljate, v kateri fazi so projekti, za katere ste odgovorni, in izboljšate njihovo učinkovitost.

popoln pregled projektov

360° pregled na enem zaslonu

Na enem zaslonu si nastavite delovno tablo (dashboard) oz. pogled po lastni izbiri, ki vam omogoča enostavno spremljanje podatkov o projektih (koledar, poročila, stanje projektov in nalog, finančne podatke, porabljen čas …). Tako boste imeli popoln nadzor nad bistvenimi informacijami brez dodatnega brskanja. Vaše delo bo zato učinkovitejše, odločitve pa hitrejše in argumentirane.

Učinkovito planiranje ekipe

Koledar

Intrix koledar ponuja veliko več kot standardni koledarji. V njem vodite različne vrste aktivnosti, ki jih pripnete projektom in naročnikom: naloge, sestanke, klice, servise itd. Sočasno si ogledujete urnike svojih sodelavcev, kar omogoča učinkovito spremljanje zasedenosti in planiranje projektne ekipe.

Planer virov

Celostni pregled in razporejanje vseh vaših virov na enem mestu. Planer je povezan z vsemi vašimi podatki (aktivnostmi, sestanki, projekti, nalogami …) in na eni časovnici prikazuje zasedenost vseh resursov. Pregledno in enostavno lahko upravljate z različnimi viri, kot so kadri, oprema, vozni park, prostori in podobno.

Play Video
Play Video
Gantov diagram za vodenje projektov

Gantogram za celovit
vizualni pregled

Gantogram vam zagotavlja celovit vizualni pregled nad napredkom projektov, projektnih faz, nalog ali podnalog na časovnici. V njem lahko dodajate, spreminjate ali urejate projekte, naloge ali druge podatke, ki se navezujejo na vaše projekte. Prav tako lahko določate odvisnosti med nalogami ali podnalogami. Uporabite lahko štiri tipe odvisnosti (StS, FtF, StF, FtS). Zaradi celovitega pregleda na enem mestu boste hitro ugotovili, kateri projekti in naloge niso skladni s časovnico in jih je potrebno razporediti.

Mobilna aplikacija za projektno vodenje

Mobilna aplikacija Intrix za Android in iOS prinaša revolucionarno, povsem prilagodljivo mobilno uporabniško izkušnjo pri vodenju projektov.
Dostopajte do podatkov o svojih projektih, hitro zabeležite nov sestanek, nalogo, opomnik ali poglejte informacije o finančnem stanju projektov – kjerkoli in kadarkoli.

Fotografiranje na terenu

Identifikacija klicev

Skeniranje dokumentov

Podpisovanje dokumentov

Play Video
crm mobilna aplikacija
Play Video
Play Video
spremljanje finančnega stanja projektov

Nadzor nad finančnim
stanjem projektov

Sprotno beleženje prihodkov in odhodkov zagotavlja, da ste v vsakem trenutku seznanjeni s finančnim stanjem vseh vaših projektov. Prav tako omogoča spremljanje razmerja med načrtovanim in porabljenim denarjem. Tako lahko pravočasno reagirate in s tem zmanjšate tveganje za neuspeh ali preseganje finančnih sredstev.

Želite več informacij ali
predstavitev rešitve

Petra Vajda
INTRIX SVETOVALKA

Napredna poročila za lažje odločanje

Z le nekaj kliki do pravih informacij. Na enem mestu se vam bodo prikazovala različna napredna poročila, prilagojena vašim potrebam in željam. Omogočajo vam takojšen vpogled v ključne kazalnike vaših projektov v realnem času in vam pomagajo pri vsakodnevnem sprejemanju učinkovitih odločitev. Poročila si lahko osebno prilagodite, kar pomeni, da se vam bodo prikazovali le vam pomembni podatki.
poročila vodenje projektov poročanje
Play Video

Spremljanje porabe časa

Beleženje porabljenega časa pri posamezni nalogi vam omogoča popoln pregled nad številom ur, ki ste jih porabili za izvedbo posameznega projekta in nad zasedenostjo članov projektne ekipe. Čas, porabljen za vodenje projektov, lahko filtrirate po različnih parametrih, kot so projekti, naročniki, vodje projektov ipd. To vam omogoča, da lahko v vsakem trenutku preverite zasedenost svojih resursov in jih na osnovi tega optimalno upravljate.

Spremljanje e-pošte

Pomembno e-pošto, na primer projektno dokumentacijo, pogoje razpisa, potrditev dizajna ali zapisnik sestanka, enostavno posredujete v Intrix (prek skrite kopije) in si tako zagotovite pregled nad pomembnejšo e-poštno korespondenco.

Spremljanje pomembne e-pošte
projektna dokumentacija

Dokumenti in priloge

V Intrix project lahko pripenjate različne tipe dokumentov, kot so ponudbe, pogodbe, zapisniki ipd. Dokumenti so vezani na projekte ali naloge, kar pomeni, da imate vse pomembne dokumente zbrane na enem mestu.

Opomniki

Vsem pomembnejšim opravilom v programu Intrix za projektno vodenje je možno dodati opomnik. Tako vas bo Intrix še dodatno opomnil prek SMS sporočila, e-pošte ali potisnega sporočila v mobilni aplikaciji.

crm opomniki sms push potisno sporočilo e-mail
Play Video
analiza ponudb crm
crm planiranje prodajnih aktivnosti

Podpora prodajnemu procesu kot del projektnega vodenja

Vodenju projektov lahko dodamo CRM modul, ki vam omogoča celovit pogled na vaše naročnike, vse kontaktne osebe, izvajalce, podizvajalce ter prodajne in servisne aktivnosti v enem sistemu. Vaši zaposleni bodo vzpostavili odličen poslovni odnos z naročniki, saj bodo imeli vse ključne podatke vedno pri roki.

360° pregled nad naročniki in podizvajalci

Spremljanje povpraševanj in prodajnih priložnosti

Prodajne aktivnosti in sestanki

projektne naloge

Vzorci nalog

Če se naloge pri vaših vsebinsko podobnih projektih ponavljajo, si pripravite vzorce nalog. Tako se lahko pri novem projektu seznam zadolžitev projektne ekipe samodejno ustvari glede na izbrani vzorec.

crm pravice omejitev dostopov

Omejitev dostopov in uporabniške pravice

Vsakemu uporabniku sistema za projektno vodenje nastavimo ustrezne pravice. Administrator ima vsa pooblastila, osnovni uporabnik pa je lahko na primer brez možnosti izvoza podatkov. Uporabniške skupine, pravice in omejitve določimo popolnoma po vaši meri.

slovenski hrvaški angleški nemški crm

Večjezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Zraven slovenskega je Intrix možno uporabljati tudi v hrvaškem, angleškem in nemškem jeziku. Če ste mednarodno podjetje, lahko vsak uporabnik aplikacijo uporablja v želenem jeziku.

Želite več informacij ali
predstavitev rešitve

Petra Vajda
INTRIX SVETOVALKA

POVEŽITE VAŠ INTRIX SISTEM ZA PROJEKTNO VODENJE

Logotipi razlicnih ERP ponudnikov, s katerimi ima Intrix aktivne povezave

ERP povezave

Intrix je povezljiv z različnimi ERP informacijskimi sistemi, kot so Datalab Pantheon, SAOP iCenter, AccountingBox, Navision, Perftech Largo, Vasco, E-računi, Minimax, SAP … Možne so napredne integracije po vaši meri.

Povezava z obrazcem na spletni strani

Če imate na spletni strani obrazec za servis, kontakt ipd., ga je smiselno povezati z Intrixom. Vsi podatki iz spletnega obrazca se avtomatsko prenesejo v Intrix – kot nov servisni ali prodajni zahtevek.
povezava obrazca iz spletne strani crm intrix
crm outlook google povezava intrix

Povezava z drugimi koledarji

Želite projektne naloge iz Intrixa spremljati tudi v svojem drugem priljubljenem koledarju? Intrix je prek standarda iCal povezljiv z različnimi koledarji. To pomeni, da lahko Intrixov koledar enostavno povežete z Outlookovim, Googlovim in drugimi koledarji.

HITRE RAZŠIRITVE ZA BOLJŠE PROJEKTNO VODENJE

kreiranje ponudb pogodb računov

Kreiranje dinamičnih dokumentov

Priprava pogodb, ponudb, potnih, delovnih in servisnih nalogov skladno z vašo CGP neposredno v PDF ali DOC.

elektronsko podpisovanje

Elektronsko podpisovanje dokumentov

Delovni nalog je lahko na mobilni aplikaciji za vodneje projektov izpolnjen in podpisan ter tako pripravljen za končni obračun. Brezpapirno.

crm hrm

Spremljanje kadrov HRM

S HRM modulom lahko vodite evidenco zaposlenih, zdravniških pregledov in vso potrebno dokumentacijo.

project avtomatizacija procesov

Avtomatizacija procesov in odvisnosti

Sistem vas lahko samodejno opozori ob prekoračitvi rokov. Če definirate odvisnosti, pa ne dovoli zaključiti naloge, če je pogoj zaključek prej definirane naloge.

Kaj pravijo naše stranke...

Zakaj Intrix?

prilagodljiv sistem crm

Prilagodljivost

Sistem Intrix project prilagodimo po vaši meri – da vsebuje to, kar potrebujete. Nič več in nič manj. Manjše prilagoditve med uporabo so brezplačne.

mobilni crm

Vrhunska mobilna aplikacija

Mobilna mobilna aplikacija za Android in iOS naprave zraven rednih funkcionalnosti podpira še skener vizitk, fotografiranje, povezavo do zemljevidov in elektronsko podpisovanje.

crm podpora strankam

Nepremagljiva podpora

Hitra odzivnost in osebni pristop sta zagotovilo za vaš uspeh.