Plačilo po uporabi

Brez presenečenj, brez vezave, brez tveganja.

Osnovni

22na uporabnika na mesec

Za večino podjetij, možne prilagoditve.

+

Napredni

32na uporabnika na mesec

Zelo prilagojen CRM, povezave z drugimi sistemi.

+

Privatni oblak

Povprašajte za ponudbo

Namestitev na vaših lastnih strežnikih.

+

Mi poskrbimo za varnost podatkov, nemoteno delovanje, redne nadgradnje, vi pa se posvetite poslu.

Cene ne vključujejo DDV.

Primerjava paketov
Osnovni
Napredni
Spremljanje podjetij in kontaktov
Spremljanje priložnosti in aktivnosti
Varna povezava SSL
Organizator
Mobilna aplikacija (iOS in Android)
Avtomatska obvestila preko e-pošte
SMS in e-poštni opomniki
Povezava z bazami AJPES in Bisnode
Vodenje projektov
Spremljanje kampanj in reklamacij
Omejevanje dostopa po IP naslovih
Tiskanje kuvert in nalepk
Povezava z e-pošto (poslana, prejeta)
Poročila
Podpora uporabnikom
Možnost osnovnih prilagoditev
Možnost naprednih prilagoditev
Povezava z IP telefonijo
Integracija z ERP sistemi
API programski vmesnik

Pogosto zastavljena vprašanja

Nekaj dni pred iztekom vas bo kontaktiral naš svetovalec, s katerim bosta predelala vaša vprašanja in predloge, se dogovorila o naslednjih korakih in izbrala najprimernejši paket. Vsi vaši že vnešeni podatki se bodo ohranili. Če se za nadaljnjo uporabo ne odločite, se aplikacija po preteku 30 dni zaklene, podatki pa izbrišejo.

Uporabnik je oseba v vašem podjetju, ki ima dostop do sistema Intrix. Uporabnik lahko Intrix hkrati uporablja na več različnih napravah (računalnik, tablica, mobilni telefon). Vsakemu uporabniku lahko določimo raven dostopa (pravice). Za vsakega uporabnika vidite dnevnik njegovih aktivnosti v sistemu.
Stroški uporabe so odvisni od števila uporabnikov. Iz cenika različnih paketov zgoraj izberete paket, ki vam najbolj ustreza, določite število uporabnikov in si zagotovite 100-odstoten nadzor nad stroški.
Ob prenehanju uporabe aplikacije Intrix se naročniku vsi podatki izvozijo v standardnem formatu CSV. Aplikacija in podatki v bazi pa se po 30 dneh izbrišejo.
Naši svetovalci natančno preučijo vaše želje in pripravijo optimalno rešitev. Pri tem lahko gre za manjšo prilagoditev, ki jo brezplačno uredimo že v sklopu podpore, ali pa pripravimo ponudbo z oceno izvedbe. Po vaši potrditvi se prilagoditev izvede.
Plačilo se izvede po prejeti mesečni fakturi. Mesečna faktura se izstavi v začetku meseca za tekoči mesec. V primeru letnega predplačila ponujamo še dodatne popuste v višini do 12 %.
Z uporabo lahko prenehate kadarkoli, brez dodatnih obveznosti. O prenehanju uporabe nas le pisno obvestite en mesec prej. Podatke vam ob prenehanju uporabe izvozimo, nato pa aplikacijo s podatki v roku enega meseca izbrišemo.
  • Strogi varnostni kriteriji: varna soba, varnostne kopije na drugi lokaciji, replikacija baze za vsakega naročnika, možnost omejitev dostopa na IP naslove.
  • Možnost omejevanja pravic dostopa do posameznih delov sistema za uporabnike ali skupine uporabnikov z zgodovino aktivnosti v sistemu.
  • Podatki se med sistemom Intrix CRM in uporabnikom kodirajo s pomočjo protokola SSL (Security Socket Layer).
  • Da bo vaše delo potekalo nemoteno: mi poskrbimo za strežnike in vso potrebno infrastrukturo, vi pa se posvetite poslu.
  • Ob začetku uporabe podpišemo pogodbo z vsemi točkami varovanja podatkov skladno z uredbo varovanja osebnih podatkov GDPR.

Želite več informacij ali
prezentacijo rešitev?

MARKO BAUMAN
INTRIX SVETOVALEC

Ste v dobri družbi!

Tisočim zadovoljnim uporabnikom je Intrix nepogrešljivo orodje za povečevanje prodaje, vodenje projektov, učinkovitejši marketing, vodenje reklamacij in organizacijo servisov.