Reference2019-02-21T08:48:46+01:00

Ponosni smo, da nam že zaupajo …

Preizkusite Intrix ali nas kontaktirajte za osebno predstavitev

Brezplačen preizkus
Kontaktirajte nas
Odkar uporabljamo Intrix, tržniki veliko lažje spremljajo aktivnosti strank in temu prilagajajo svoje pristope. To nam daje boljšo sliko trga in hkrati povečuje našo učinkovitost.

Goran Vučinič - Iskra ZaščitaGoran Vučinič, direktor, Iskra Zaščita

Odločitev za Intero je bila zadetek v polno. Intrix CRM nam zagotavlja pregled nad kupci in nadzor nad seboj. Z njegovo pomočjo učinkovito spremljamo prodajo tako za B2B kot za B2C kupce; zaradi njegove uporabnosti pa ga širimo tudi na druga področja: montažo, servis, poprodajo, načrtovanje prevozov …

Boris Sovič - Arcont IPBoris Sovič, direktor, Arcont IP

Z uporabo Intrixa smo lahko na enem mestu poenostavili pregled nad različnimi delovnimi področji (svetovanja, dogodki, projekti), kar omogoča lažje delo in časovne prihranke.

Aleksandra Podgornik, direktorica, ŠGZ

Intrix CRM podpira naše procese na vseh ravneh poslovanja. Pri prodaji nam pomaga, da smo učinkovitejši, pri izvedbenih procesih pa nam služi za lažje načrtovanje aktivnosti.

Miha Senčar, direktor komerciale, Tenzor

Intrix CRM imamo dvosmerno povezan z ERP sistemom Pantheon, kar še izboljšuje učinkovitost prodajne ekipe, obenem pa prihranimo zelo veliko časa.

Marijan Hertiš, Direktor, SeltronMarijan Hertiš, direktor, Seltron

Sistem Intrix CRM zelo pomaga našim zastopnikom, saj imajo vse informacije o strankah na enem mestu, ne glede na to, kje se ti podatki zajemajo in katera služba jih uporablja.

 Monika Jagodič Gobec, Mladinska knjiga Založba, d.d.​

Z uvedbo Intrixa smo skrajšali prodajni postopek od prvega stika s stranko do podpisa pogodbe.
Pri tem nam je v pomoč integracija Intrixa s sistemom IP telefonije MegaTel, ki poskrbi, da noben klic ne ostane neobdelan in je učinkovitost telefonske komunikacije maksimalna.

mag. matej Mežamag. Matej Meža, direktor Mega M d.o.o.

Intrix je osnovno orodje naših tržnikov. Z njim smo občutno izboljšali svojo učinkovitost ter posodobili upravljanje obstoječih in novih partnerjev. S postajama Hitradio Center in Rock Radio v Sloveniji tedensko nagovarjamo več kot 330.000 poslušalcev.

Gregor Memedovič, direktor, Next MediaGregor Memedovič, direktor, Next Media