Najboljša pot do sanjske ekipe sodelavcev

Intrix – slovenski HRM sistem za razvoj talentov. Enostaven. Pregleden. Prilagodljiv.

Intrix HRM sistem razvoj talentov
petra_cube

Kako lahko Intrix HRM izboljša upravljanje s sodelavci?

HRM program, prilagojen po vaši meri, vsebuje točno to kar potrebujete – nič več in nič manj.

 

pregled nad kadri hrm sistem

Popoln pregled
nad vsemi kadri

360-stopinjski pregled nad podatki zaposlenih na enem mestu. Enostavno, natančno in hitro upravljanje zaposlenih ali kandidatov za zaposlitev.

hrm sistem iskanje kadrov

Enostavna pot od objave delovnega mesta do zaposlitve

Avtomatizirani procesi iskanja kandidatov za zaposlitev, učinkovito uvajanje novo zaposlenih in popoln pregled nad izvedbo HR aktivnosti.

hrm strategija optimizacija časa

Od operativnega k strateškemu HR pristopu

Zmanjšajte obseg ročnega dela na nekaj klikov in s tem pridobite več časa za strateško delo in razvoj kolektiva.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI HRM SISTEMA

HRM sistem

Podatki o sodelavcih na enem mestu

Poslovite se od iskanja podatkov po preglednicah ali neskončni papirologiji. Intrix HRM vam omogoča, da na enem mestu varno shranjujete, urejate, spremljate in natančno analizirate podatke o sodelavcih. Načrtujete lahko tudi prihajajoče aktivnosti, na katere vas bo sistem pravočasno opomnil.

360° pregled nad kadri

Hitro dostopajte do dokumentov in ostalih informacij, ki jih vi ali vaši zaposleni potrebujejo pri svojem delu. Ker so podatki na voljo vedno in povsod, lahko samo z nekaj kliki odobrite zahtevke, pošljete dokumente ali uredite formalnosti.

Play Video
evidenca_delovnega_casa

Evidenca delovnega časa

Poskrbite za z zakonom usklajeno vodenje evidence delovnega časa. Naj vaši sodelavci v spletni ali mobilni aplikaciji s samo enim klikom zabeležijo prisotnost na delovnem mestu, delo na terenu, koriščenje odmora … Kot vodja pa nato spremljajte njihove prisotnosti in odsotnosti v posebej pripravljenih poročilih, ki so skladna z zakonom.

Optimizacija kadrovskih procesov

Zmanjšajte obseg operativnega dela

Priprava dokumentov, izračuni delovne dobe ali letnega dopusta se poenostavijo. Čas, ki ste ga prej porabili za iskanje informacij v papirni dokumentaciji, za “ročno” pripravo dokumentov – izračune ali odobritve -, lahko sedaj namenite pomembnejšim strateškim HR temam, kot so npr. ohranjanje ključnih kadrov, razvoj talentov in izboljšanje zadovoljstva kolektiva.

Sledenje odsotnosti

V sistemu Intrix HRM lahko spremljate odsotnosti sodelavcev, jih planirate ali odobrite. HRM program vas po e-pošti ali preko mobilnega telefona samodejno opomni na prejete zahtevke, ki potrebujejo vašo odobritev. V primeru zahtevkov za odsotnost Intrix samodejno preveri morebitna prekrivanja v koledarju.

Evidenca sodelavcev HRM
Evidenca odsotnosti HRM
hrm koledar zaposlenih evidenca dela
HRM opomniki

Učinkovita organizacija HR aktivnosti

Koledar

Intrixov koledar vam omogoča veliko več kot standardni koledarji, saj lahko razgovore ali intervjuje, ki ste jih vnesli v koledar, pripnete vašim sodelavcem oz. kandidatom za zaposlitev. Sistem vas bo pravočasno opomnil na načrtovane aktivnosti oz. morebitne odsotnosti sodelavcev.

Opomniki

Vsem pomembnejšim opravilom v Intrix HRM sistemu je možno dodati opomnik. Tako vas bo Intrix še dodatno opomnil preko SMS sporočila, e-pošte ali potisnega sporočila v mobilni aplikaciji.

Avtomatizirano upravljanje z dokumenti

Digitalno upravljanje zaposlitvenih dokumentov

Zbiranje in organiziranje zaposlitvenih dokumentov je lahko zelo zamudno. Zato vam Intrix HRM omogoča digitalni proces upravljanja z dokumenti in avtomatično generiranje le-teh (pogodb o zaposlitvi, odločb za letni dopust, opremo itd.).

E-podpisovanje dokumentov

Intrix HRM vam omogoča tudi elektronsko podpisovanje in shranjevanje dokumentov. Odslej ne bo več zamudnega tiskanja, podpisovanja, skeniranja in shranjevanja. Dokument lahko enostavno izpišete in ob elektronskem podpisu samodejno varno shranite.

Plače in ostali dokumenti

S sistemom Intrix HRM lahko enostavno pripravite in pošljete plačilne liste zaposlenim. Svoje plačilne liste bodo našli v svoji Intrix HRM aplikaciji, kjer bodo shranjeni tudi vsi ostali prejeti dokumenti (npr. odločbe o letnem dopustu idr.).

evidenca zaposlitvenih pogodb HRM sistem digitalizacija
Play Video
hrm plačilna lista na mobile aplikaciji

Želite več informacij ali
predstavitev rešitve

Petra Vajda
INTRIX SVETOVALKA
Poročanje in kadrovska analitika na klik

Poročanje in kadrovska analitika na klik

Samo z nekaj kliki v vsakem trenutku dostopate in pregledate grafična ali tabelarična poročila in jih analizirate. Vaše kadrovske poteze in premišljene odločitve bodo zato temeljile na podatkih, ne ugibanjih. Z Intrix HRM programom boste postali proaktivni in svoj kadrovski oddelek spremenili v strateški vir.

Uvajanje novih sodelavcev in odhodi

Uvajanje

Po razgovoru za zaposlitev je postopek uvajanja prvi pravi vtis, ki ga podjetje naredi na nove zaposlene. Z Intrixom lahko hitro uredite formalnosti in pošljete naloge sodelavcem, da pomagajo novo zaposlenim na poti uvajanja v delovne procese. S tem boste svojim “novincem” zagotovili pozitivno izkušnjo ter povečali njihovo zavzetost za delo in pripadnost podjetju.

Izhodni postopek

Odhodi sodelavcev iz podjetja so neizogibni del kadrovskega menedžmenta. S pravim pristopom lahko pridobite dragocene vpoglede odhajajočih na vaše podjetje in pustite trajen pozitiven vtis. Intrix HRM sistem omogoča vnaprejšnje načrtovanje in definiranje nalog ter ostalih formalnosti, ki jih je potrebno izpeljati ob odhodu zaposlenih.

Play Video
izhod iz podjetja hrm postopek
organigram podjetja intrix hrm sistem

Jasen prikaz organizacijske strukture

Vizualni prikaz organizacijske strukture (organigram) omogoča vpogled v organiziranost podjetja, enostavno načrtovanje reorganizacije (razporejanje, umeščanje, zamenjavo ali ukinitev delovnih mest oz. oddelkov) ter vpoglede v pretekle ali prihajajoče kadrovske strukture podjetja.

Enostaven proces zaposlovanja

Avtomatizirana objava razpisov za delovna mesta in prenos prijav v Intrix HRM

Intrix HRM vam lahko bistveno poenostavi razpisovanje delovnih mest in spremljanje kandidatov za zaposlitev. Ko v HRM sistemu Intrix objavite prosto delovno mesto, se lahko ta objava samodejno prenese na zaposlitvene portale ali na vašo spletno stran. Vse prijave kandidatov pa se nato prenesejo neposredno v Intrix HRM. Rešitev vam razvijemo in prilagodimo po meri.

Enostaven proces izbora kandidatov

Poenostavite si proces izbora kandidatov z Intrix HRM predlogami. Vnaprej pripravite dokumente kot so vabila, predloge pogodb, obvestila kandidatom in jih uporabite, kadar jih potrebujete. Predloge vam prilagodimo po meri, celoten zaposlitveni proces pa lahko organizirano spremljate po statusih (npr. intervju, klic, poslana ponudba).

Play Video
hrm sistem proces izbora kandidatov
uspešnost zaposlenih HRM sistem
pobude kolektiva v organizaciji hrm sistem

Ustvarjanje kulture odličnosti

Upravljanje uspešnosti

Redni razgovori z zaposlenimi omogočajo upravljanje z odličnimi kadri ter spremljanje njihovega zaposlitvenega in razvojnega načrta. S pomočjo kompetenčnega modela in zastavljenih ciljev lahko sledite razvoju in uspešnosti sodelavcev skozi čas. Vpogledi v rezultate vam omogočajo pripravo akcijskega načrta za nadaljnji razvoj kulture in uspešnosti podjetja.

Obvestila in pobude

V podjetju je zelo pomembno, da so najrazličnejše informacije o podjetju in dogajanju v njem dostopne vsem v podjetju. Izjemnega pomena je, da imajo zaposleni občutek slišanosti in cenjenosti. Zato jim v sistemu Intrix HRM dajte možnost za podajanje in spremljanje pobud.

Upravljanje izobraževanj

Pomembno je, da v podjetju negujete kulturo nenehnega izobraževanja zaposlenih. V sistemu Intrix lahko načrtujete, upravljate, organizirate in spremljate izobraževanja. S tem poskrbite za usmerjen razvoj posameznikov v podjetju. Prav tako lahko oddajate zahtevke za prisotnost na izobraževanjih, spremljate prijave, ocenjujete uspešnost posameznega izobraževanja in si shranjujete certifikate, ki jih na izobraževanjih pridobite.

Play Video
HRM mobilna aplikacija

Intrix HRM mobilna aplikacija

Intrix HRM mobilna aplikacija bo z lahkoto sledila vašemu urniku ter vsem sodelavcem v podjetju omogočala enostaven dostop do osnovnih funkcij – v vsakem trenutku. Naj bo to odobritev dopusta, pošiljanje voščila ob rojstnem dnevu ali celo priprava razpisa za novo delovno mesto.

crm opomniki sms push potisno sporočilo e-mail

Opomniki

Vsem pomembnejšim opravilom v programu Intrix lahko dodate opomnike. Tako vas bo Intrix dodatno opomnil prek SMS sporočila, e-pošte ali potisnega sporočila v mobilni aplikaciji.

slovenski hrvaški angleški nemški crm

Večjezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Zraven slovenskega je Intrix HRM mogoče uporabljati tudi v hrvaškem, angleškem in nemškem jeziku. Če ste mednarodno podjetje, bo vsak uporabnik aplikacijo uporabljal v svojem želenem jeziku.

crm pravice omejitev dostopov

Omejitev dostopov in uporabniške pravice

Vsakemu uporabniku aplikacije HRM nastavimo ustrezne pravice. Administrator ima vsa pooblastila, ostalim uporabnikom pa omejimo izvoz podatkov. Uporabniške skupine, pravice in omejitve določimo popolnoma po vaši meri.

Želite več informacij ali
predstavitev rešitve

Petra Vajda
INTRIX SVETOVALKA

POVEZLJIVOST HRM SISTEMA

Logotipi razlicnih ERP ponudnikov, s katerimi ima Intrix aktivne povezave

ERP povezava s HRM sistemom

Intrix je povezljiv z različnimi ERP informacijskimi sistemi, kot so Datalab Pantheon, SAOP iCenter, AccountingBox, Navision, Perftech Largo, Vasco, E-računi, Minimax, SAP… Možne so napredne integracije po vaši meri.

Povezava z mailing sistemi

Intrix je povezljiv z različnimi marketinškimi programi, ki se uporabljajo za množično obveščanje kontaktov in marketinško avtomatizacijo.

Povezava s programi za množično e-pošto (MailChimp, Mailer Lite, Sendinblue, Campaign Monitor) je dvosmerna. Tako boste v Intrixu spremljali tudi rezultate uspešnosti kampanje (statistiko).

intrix povezave intrix integracije
intrix povezave intrix integracije

Povezava z marketinški sistemi

Intrix API zna komunicirati s sistemi za marketinško avtomatizacijo, komunikacijo in poročanje. Iz MA sistema se samodejno ustvari nova priložnost, ko oseba v MA sistemu doseže definirano stopnjo v prodajnem lijaku (sales qualified lead). V sistemu Slack pa se lahko iz CRMja samodejno pošlje sporočilo ekipi, ko prodaja pridobi nov posel.

Povezava z IP telefonijo

Intrix CRM je povezljiv z različnimi IP centralami: Avaya, Centreks, Alstar, Asterisk, Cisco, MI Switch, Megatel. Povezava deluje tako za dohodne kot za izhodne klice. Ob dohodnem klicu Intrix avtomatsko prepozna kontakt, odpre kartico stranke in ponudi vnos vsebine za klic. Izhodne klice pa lahko izvedete tako, da v Intrixu kliknete na telefonsko številko, s čimer sprožite klic na centrali, istočasno pa se odpre obrazec za vnos vsebine klica.

ip telefonija centreks mega tel avaya 3cx cisco inovaphone
crm outlook google povezava intrix

Povezava z drugimi koledarji

Želite podatke iz Intrixa uporabljati tudi v svojem drugem priljubljenem koledarju?

Intrix HRM program je prek standarda iCal povezljiv z različnimi koledarji. To pomeni, da Intrixov koledar enostavno povežete z Outlookovim, Googlovim in drugimi koledarji. 

Povezava z obrazcem na spletni strani

Če imate na spletni strani obrazec za povpraševanje, ga je smiselno povezati z Intrixom. Vsi podatki iz spletnega obrazca se avtomatsko prenesejo v Intrix – kot nov kontakt ali kot nova priložnost. V istem koraku se kreira tudi aktivnost za določeno odgovorno osebo, da se na povpraševanje ne pozabi.

povezava obrazca iz spletne strani crm intrix
crm intrix api

Intrix HRM API

Intrix HRM podpira namenske vmesnike API (Application Programming Interface) za integracijo z drugimi programskimi rešitvami. S pomočjo API-jev je Intrix mogoče povezati s katerokoli drugo aplikacijo.

Intrixovi API-ji se ustrezno prilagajajo glede na različne poslovne procese.

RAZŠIRITVE

prikaz strank za zemljevidu

Prikaz strank na zemljevidu

Obiske strank načrtujte z zemljevidom, ki omogoča prikaz strank glede na lokacijo, sestanek pa dodate že neposredno na zemljevidu.

plan zasedenost sluzbenih vozil intrix

Spremljanje zasedenosti vozil

Spremljanju zasedenosti ekipe na planerju lahko dodamo še spremljanje zasedenosti vozil, opreme in prostorov.
kreiranje ponudb pogodb računov

Kreiranje dinamičnih dokumentov

Priprava ponudb, pogodb, potnih, delovnih in servisnih nalogov neposredno v PDF ali DOC.
elektronsko podpisovanje

Elektronsko podpisovanje dokumentov

Delovni nalog je na mobilni aplikaciji izpolnjen in podpisan ter tako pripravljen za končni obračun. Brezpapirno.

crm hrm

Spremljanje kadrov HRM

S HRM modulom vodite evidenco sodelavcev, zdravniških pregledov in vso potrebno dokumentacijo.

sms sporočila opomniki

Množično SMS obveščanje

Stranke lahko o svoji ponudbi, dobavah ali stanju prodajnih / servisnih zahtevkov množično obveščate preko SMS sporočil. SMS obveščanje lahko glede na definiran proces tudi avtomatiziramo.

Kaj pravijo naše stranke...

Intrix CRM je za vsakogar

DIREKTOR

Z Intrixom boste imeli natančen pregled nad vsemi prodajnimi, projektnimi, podpornimi in marketinškimi aktivnostmi v vašem podjetju. Z uporabo naprednih poročil pa boste pridobili odlično podlago za strateško odločanje.

VODJA PRODAJE

Z Intrixom boste spremljali zasedenost in načrtovali aktivnosti prodajne ekipe na skupnih koledarjih. Natančna sledljivost prodajnega lijaka in stanja vsake prodajne priložnosti ter enostavno delegiranje zadolžitev pa vam bosta zagotavljala popoln pregled nad stanjem prodaje.

KOMERCIALIST

S sistemom Intrix CRM bodo vsi podatki o strankah in aktivnostih iz glav, preglednic, zvezkov in različnih koledarjev urejeni na enem mestu. Nič več izgubljanja časa z iskanjem podatkov, saj so ti dostopni kjerkoli in kadarkoli, tudi na poti – v mobilni aplikaciji.

Spoznajte Intrix HRM in ustvarite vašo sanjsko ekipo sodelavcev.
Stopite v stik z našimi svetovalci še danes!
Spoznajte Intrix HRM in ustvarite vašo sanjsko ekipo sodelavcev.
Stopite v stik z našimi svetovalci še danes!