Intrix zdaj na voljo tudi kot mobilna aplikacija

Z navdušenjem sporočamo, da smo v preteklem tednu na Google Playu objavili mobilno aplikacijo Intrix CRM za AndroidJe rezultat večmesečnega dela, pri čemer smo se osredotočili na čim boljšo uporabniško izkušnjo, enostavno uporabo in prilagodljivost. Aplikacijo smo razvili z najnovejšimi tehnologijami, ki so trenutno na razpolago. Vzporedno smo razvijali tudi mobilno aplikacijo Intrix CRM za iOS naprave, ki bo na voljo kmalu.

mobilna aplikacija Intrix CRM

Mobilna aplikacija Intrix za Android vam pomaga, da lahko kjerkoli in kadarkoli hitro in enostavno dostopate do vseh ključnih informacij o vaših strankah. Aplikacijo je mogoče prilagoditi konkretnim poslovnim procesom, kar v praksi pomeni, da lahko sami definirate, katere podatke želite na mobilnih napravah.

Prav prilagodljivost mobilne aplikacije je bil največji izziv pri razvoju in prepričani smo, da gre v tem primeru za inovativnost, tudi na globalnem CRM trgu. Na njem namreč ni opaziti mobilnih CRM rešitev, ki bi jih lahko povsem po meri prilagajali glede na potrebe vašega prodajnega procesa.

1.0 verzijo aplikacije Intrix CRM za Android lahko:

  • Upravljate s podatki o vaših strankah, kontaktih, priložnostih, aktivnostih, projektih, dokumentih itd. Podatke lahko pregledujete, urejate, dopolnjujete ter dodajate nove zapise.
  • Hitro vidite lokacijo podjetja ali sestanka. Lokacijo je mogoče prikazovati povsod, kjer je vnešen podatek o naslovu in kraju. Ko ste na poti, je to odličen pripomoček, saj se vam z enim klikom odpre Google Maps z želeno lokacijo.
  • Enostavno pregledujete in zaključujete naloge, sestanke in aktivnosti zase in za sodelavce.
  • Načrtujete, pregledujete in z enim klikom dodajate aktivnosti (sestanke, klice) na koledarju.
  • Filtrirate podatke po vnaprej shranjenih seznamih. Filtre si lahko sami poljubno kreirate povsem po meri.
  • Dodajate in pregledujete fotografije in druge dokumente.
  • Dostopate do osebnih nastavitev in jih spreminjate.
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
|
5/5 - (1 vote)

2 responses to “Intrix zdaj na voljo tudi kot mobilna aplikacija

Komentiranje ni omogočeno.