Predstavitev CRM mobilne aplikacije Intrix za iOS

Z velikim veseljem sporočamo, da smo v preteklem tednu na Applovi platformi App Store objavili CRM mobilno aplikacijo Intrix za iOS naprave, ki je rezultat večmesečnega dela večje razvojne ekipe. Prizadevali smo si narediti aplikacijo, ki bo zagotavljala čim boljšo uporabniško izkušnjo, bo enostavna za uporabo in povsem prilagodljiva. Aplikacijo Intrix lahko namestite na različne modele naprav iPhone, prilagojena pa je tudi za uporabo na iPadih. Mobilni CRM sistem IOS Mobilna aplikacija Intrix za iOS naprave vam pomaga, da lahko kjerkoli in kadarkoli hitro dostopate do vseh ključnih informacij o vaših strankah. Aplikacijo je mogoče prilagoditi konkretnih poslovnim procesom, kar v praksi pomeni, da lahko sami definirate, katere podatke želite na mobilnih napravah. Prav prilagodljivost mobilne aplikacije je bil največji izziv pri razvoju in prepričani smo, da gre v tem primeru za inovativnost tudi na globalnem CRM trgu. Na njem namreč ni opaziti mobilnih CRM rešitev, ki bi jih lahko povsem po meri prilagajali potrebam vašega prodajnega procesa.

1.0 verzijo aplikacije Intrix za iOS naprave lahko:

  • Upravljate s podatki o vaših strankah, kontaktih, priložnostih, aktivnostih, projektih, dokumentih itd. Podatke lahko pregledujete, urejate, dopolnjujete ter dodajate nove zapise.
  • Hitro vidite lokacijo podjetja ali sestanka. Lokacijo je mogoče prikazovati povsod, kjer je vnešen podatek o naslovu in kraju. Ko ste na poti, je to odličen pripomoček, saj se vam z enim klikom odpre Google Maps z želeno lokacijo.
  • Enostavno pregledujete in zaključujete naloge, sestanke in aktivnosti zase in za sodelavce.
  • Načrtujete, pregledujete in z enim klikom dodajate aktivnosti (sestanke, klice) na koledarju.
  • Filtrirate podatke po vnaprej shranjenih seznamih. Filtre si lahko sami poljubno kreirate povsem po meri.
  • Dodajate in pregledujete fotografije in druge dokumente.
  • Dostopate do osebnih nastavitev in jih spreminjate.
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
|
Oceni prispevek

2 responses to “Predstavitev CRM mobilne aplikacije Intrix za iOS

Komentiranje ni omogočeno.