Mobilna aplikacija Intrix 2.0

Z veseljem vas obveščamo, da je na voljo mobilna aplikacija Intrix 2.0. Preden nadaljujete z branjem, vas vabimo, da si posodobite svojo mobilno aplikacijo Intrix:

Intrix CRM za Android na voljo v Google playIntrix CRM za iOS na voljo v App Store

Če vas zanimajo osnovne funkcionalnosti mobilne aplikacije Intrix, si jih lahko ogledate na tej povezavi. V nadaljevanju pa predstavljamo novosti, ki jih vsebuje mobilna aplikacija Intrix 2.0.

Posodobljeni seznami

Na zavihkih Podjetja in Kontakti je pred vsakim zapisom v seznamu po novem ikona (avatar). Trenutno ti avatarji prikazujejo inicialke podjetij in kontaktov, lahko pa jih v vsakem trenutku zamenjate z logotipom podjetja ali fotografijo kontaktne osebe.

mobilna aplikacija intrix 2.0
nove funkcionalnosti mobilne aplikacije

NASVET: Ko greste na sestanek k stranki in na parkirišču ali na vratih opazite logotip podjetja, ga preprosto fotografirajte in dodajte na to podjetje (kliknete “Uredi” na podjetju in v polje “Slika” dodate logotip). Od tega trenutka naprej boste vedno imeli izbran avatar za to podjetje. Podobno lahko naredite tudi za kontaktne osebe.

KMALU: Za kontaktne osebe bomo v prihodnosti avtomatsko nalagali profilne fotografije glede na javne podatke iz družabnih omrežij.

Posodobljene kartice strank in kontaktov

Tudi ko kliknete na podjetje ali kontakt, da bi si ga pobliže ogledali, boste opazili prenovljen videz. Na vrhu strani je avatar stranke ali kontakta, pod njim pa bližnjice za hitro klicanje, pošiljanje SMS sporočila, pošiljanje e-pošte in ogled spletne strani. Tako lahko zdaj zelo hitro vzpostavite stik s podjetjem oziroma kontaktom, ne da bi morali iskati vpisane kontaktne podatke.

kartica strank in kontaktov v mobilni aplikaciji
nov izgled mobilnega interface-a

NASVET: Če je ikona za hitro akcijo svetlo sive barve, to pomeni, da podatek ni vpisan. V tem primeru kliknite “Uredi” in izpolnite manjkajoči podatek (telefon, e-pošta, spletna stran).

Prenovljeni obrazci

Prenovili smo tudi vse obrazce – te vidite takrat, ko kliknete na posamezni zapis oziroma ko ga urejate. Doslej so bila vedno prikazana vsa polja, v novi verziji Intrix 2.0 pa smo spremenili, da so privzeto vidna samo izpolnjena polja. Polja, ki nimajo vpisanega podatka, pa se ne prikazujejo oziroma se prikažejo šele, ko kliknete “Prikaži vsa polja”. S tem smo zagotovili, da so obrazci veliko preglednejši in se vam prikazujejo le tista polja, ki so vam pomembna.

intrix na telefonu
kontaktni podatki v aplikaciji

NASVET: Če imate potrebo po prilagojenih mobilnih obrazcih, se obrnite na našo podporno službo ([email protected]), saj lahko vse mobilne obrazce povsem prilagodimo vašim potrebam.

Posodobljen mobilni koledar

Koledar je eden najpomembnejših delov mobilne aplikacije Intrix. V verziji 2.0 smo ga precej izboljšali. Preklapljanje med dnevi je hitrejše in bolj tekoče. Omogočili smo tudi mesečni pregled, ki omogoča enostavno premikanje med meseci. Prav tako smo posodobili filtre, ki so zdaj še preglednejši.

mobilni koledar v intrixu
mobilni koledar 2

NASVET: S klikom na ikono koledarja, ki jo najdete v zgornjem desnem kotu, ob ikoni za dodajanje zapisov (+), se bo naložil trenutni dan. To pride zelo prav takrat, ko pregledujete aktivnosti na posameznih dnevnih ali mesecih in se želite vrniti na trenutni dan.

Boljši pregled povezanih zavihkov

Prenovili smo videz povezanih zavihkov na posameznem zapisu. Do njih pridete tako, da na kartici zapisa kliknete “Povezano”. Glavni namen povezanih zavihkov je, da lahko na kartici stranke hitro dostopate do vseh kontaktov, priložnosti, aktivnosti, sestankov itd. iz tega podjetja.

povezani zavihki
povezani zavihki v novi intrix aplikaciji

NASVET: Številka v zeleni ikoni pove, koliko zapisov je v posameznem povezanem zavihku.

Boljša preglednost mobilnih filtrov

Grafično smo prenovili tudi filtre, s pomočjo katerih lahko na mobilni napravi enostavno filtrirate podatke. Filtri so razdeljena v dva dela: Moji filtri (sami si jih nastavite) in Skupni filtri (privzeto nastavljeni).

mobilni filtri
mobilni filtri v aplikaciji Intrix

NASVET: Če želite na mobilni napravi imeti nov filter, ga morate ustvariti in si ga shraniti na spletni različici aplikacije Intrixa. Navodila, kako to naredite, najdete na tej povezavi.

Zraven vseh zgoraj omenjenih novosti vsebuje mobilna aplikacija Intrix 2.0 še številne drobne izboljšave, ki vam bodo pomagale, da bo vaš mobilni CRM še uporabnejši.

Spodaj si lahko ogledate tudi spletni seminar o novostih v mobilni aplikaciji Intrix 2.0:

 

Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
|
5/5 - (2 votes)

2 responses to “Mobilna aplikacija Intrix 2.0

Komentiranje ni omogočeno.