3 pomembne novosti v mobilni aplikaciji Intrix

Pred nekaj meseci smo objavili nadgrajeno mobilno aplikacijo 2.0. Tukaj si lahko preberete, kako vam lahko pomaga pri vaših vsakodnevnih prodajnih izzivih. Ker pa v našem oddelku za razvoj mobilnih aplikacij neprestano iščemo nove rešitve, vam danes predstavljam tri novosti, ki smo jih v mobilno aplikacijo dodali v zadnjih tednih.

mobilna aplikacija intrix

1. Mesečno premikanje po urniku

V mobilni aplikaciji smo izboljšali premikanje po mesečnem koledarju. Zdaj lahko zelo hitro preklopite nekaj mesecev naprej in nazaj in preverite, katere aktivnosti imate načrtovane za posamezni dan. Izboljšali smo tudi “keširanje” podatkov, tako da ni treba čakati, da se podatki naložijo.

2. Pregled zapadlih aktivnosti

Na urniku v mobilni aplikaciji smo dodali možnost pregleda zapadlih aktivnosti in nalog. Gre za tiste aktivnosti, ki jim je potekel rok in jih še niste zaključili. V seznamu lahko zapadle aktivnosti in naloge uredite oziroma dopolnite ali preprosto zaključite.

3. Hitro dodajanje aktivnosti po opravljenem klicu

Kadar kličete direktno iz mobilne aplikacije Intrix, se vam po opravljenem klicu pojavi možnost zabeležke aktivnosti. To pomeni, da lahko z enim klikom zabeležite klic ali si planirate sestanek ali kakšno drugo aktivnost.

Ali ste vedeli, da lahko vplivate na nadaljnji razvoj mobilne aplikacije Intrix? Sporočite nam, kaj pogrešate, kaj bi želeli, da bi bilo drugače; morda imate kakšne predloge za funkcionalnosti? Pišite na [email protected] in nam pomagajte razvijati našo in vašo mobilno aplikacijo Intrix CRM.

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.