Shranjevanje več filtrov hkrati na zavihku

Če pri vsakdanjem delu z aplikacijo Intrix pogosto izbiramo enake filtre, jih je smiselno shraniti. Tako prihranimo čas in se izognemo vsakokratnemu izbiranju kriterijev.

V Intrixu smo vam pod razdelkom Skupni filtri že prednastavili določene smiselne shranjene filtre oz. poglede. Tako sta na zavihku Podjetja na primer že shranjena filtra “Aktivna podjetja” (podjetja, s katerimi je v sistemu vpisana aktivnost v tekočem tednu) in “Moja podjetja” (podjetja, pri katerih ste vi nastavljeni kot skrbnik). Dodate pa si lahko tudi poljubne svoje filtre, ki jih lahko nato hitro izberete iz spustnega seznama.

Prednastavljeni-filtri-podjetja

Shranjevanje filtrov

Postopek je enak, kot je bil doslej. Najprej izberemo poljubne kriterije in označimo “Filtriraj”.

Shranjevanje-poljubnih-filtrov-podjetja

Nato kliknemo na puščico zraven Filtriraj in izberemo “Shrani filter”.

Shrani-filter

Odpre se pomožno okno, kamor vpišemo ime filtra. Če ta filter označimo kot privzet pogled, se bo filter samodejno prednastavil, ko bomo kliknili na ta zavihek.

Ime-pogleda-privzet-pogled

Brisanje filtrov

Filtre, ki ste jih shranili lahko kadarkoli tudi izbrišete. Med vsemi zapisi iz seznama najprej s klikom izbere filter, ki ga želite izbrisati.

Vsi zapisi

S klikom na puščico zraven “Filtriraj”, se odpre pojabno okno, kjer lahko filter uredite ali izbriše. Ko kliknete na “izbriši filter” vas sistem ponovno vpraša ali ste prepričani, da filter želite izbrisati. S klikom na “OK” filter izbrešete. 

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.