Shranjevanje več filtrov hkrati na zavihku

Če pri vsakdanjem delu z aplikacijo Intrix pogosto izbiramo enake filtre, jih je smiselno shraniti. Tako prihranimo čas in se izognemo vsakokratnemu izbiranju kriterijev.

V Intrixu smo vam pod razdelkom “Skupni pogledi” že prednastavili določene smiselne shranjene filtre oz. poglede. Tako je na primer na zavihku “Podjetja” že shranjen filter “Moja podjetja” (podjetja, pri katerih ste vi nastavljeni kot skrbnik). Poljubno pa si lahko shranite svoje filtre, med katerimi lahko nato hitro preklapljate iz spustnega seznama.

skupni pogledi v podjetju skupni filtri intrix

Shranjevanje pogleda

Postopek je enak, kot je bil doslej. Najprej izberemo poljubne kriterije in označimo “Filtriraj”.

intrix filtriranje podatkov

Nato kliknemo na puščico zraven gumba “Filtriraj” in izberemo možnost “Shrani pogled”.

shrani nov pogled v intrixu shranjevanje filtrov intrix

Odpre se pomožno okno, kamor vpišemo ime pogleda. Če ta pogled označimo kot privzet pogled, se bo le ta samodejno prednastavil, ko bomo kliknili na ta zavihek.

privzet pogled intrix seznam

Brisanje in urejanje pogleda

Pogled, ki ste jih shranili lahko kadarkoli tudi izbrišete. Med vsemi zapisi iz seznama najprej s klikom izberite pogled, ki ga želite izbrisati.

privzeti pogledi na intrix seznamu

S klikom na puščico zraven “Filtriraj“, se odpre pojabno okno, kjer lahko pogled uredite ali izbrišete. Ko kliknete na “Izbriši pogled” vas sistem ponovno vpraša ali ste prepričani, da pogled želite izbrisati. S klikom na “OK” filter izbrišete. 

izbriši pogled intrix izbris pogleda na seznamu v intrix aplikaciji

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.