Razvojne novosti v Intrixu za projektno vodenje

Za namene razvoja sistema Intrix za projektno vodenje imam zapisanih več naprednih funkcionalnosti, ki bi jih želela vpeljati. Pokažem jih sodelavcu Marku, da jih skupaj umestiva v časovno premico. V en dan namreč ni mogoče stlačiti 48 ur.

Intrix za projektno vodenje v novi preobleki

Začne se tehtanje med potrebnim in nepotrebnim. Večina tega, kar je na mojem seznamu, bo prišla na vrsto, ampak skladno s časovnim zaporedjem najpomembnejših nalog. Prioriteti sta trenutno razvoj in posodabljanje uporabniškega vmesnika.

To pomeni, da bo Intrix za projektno vodenje kmalu zablestel v novi, posodobljeni podobi in z nekaterimi izboljšanimi funkcionalnostmi, pri čemer so enostavnost, jasnost, preglednost in prilagodljivost še naprej naša vodila. Prepričana sem, da boste navdušeni.

Novosti v Intrixu za projektno vodenje

V nadaljevanju je le nekaj pomembnih novosti, ki bodo v Intrixu za projektno vodenje zaživele že jeseni.

  • Posodobljen videz oz. uporabniški vmesnik. 

novosti filtriranja

  • Še hitrejše delovanje Intrixa zaradi uporabe najnovejših tehnologij.
  • Tretja izmed novosti je kanban pogled. Uporabnikom bo omogočal vizualni prikaz zapisov in prestavljanje teh med različnimi statusi. 

projektno vodenje in kanban

  • Prilagodljivi seznami, tako da si boste lahko sami nastavljali stolpce, ki jih boste želeli videti v posameznem zavihku. 

prilagodljiv seznam projekta

Več muh na en mah

Že res, da je fino imeti vizijo oz. vedeti, kam greš, ampak včasih je pomembno stopiti korak nazaj in se vprašati, kaj je resnično pomembno in koristno ter se osredotočiti le na eno stvar, za katero smo prepričani, da bo najučinkovitejša in bo rešila več stvari hkrati. O pomembnosti ostedotočanja na bistvene naloge sem pisala v blogu o multiprojektnem vodenju. 

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.