Dogodek: Ekosistem digitalnih rešitev za proizvodna podjetja

digitalnium dogodek ekosistem za proizvodna podjetja

Digitalizacija poslovnih procesov je lažja z nami

9. septembra 2021 smo s poslovnimi partnerji Salesqueze, Spletna postaja, Saop ter Leoss soustvarjali na dogodku, na katerem je bila glavna tema digitalizacija poslovnih procesov za proizvodna podjetja.

Dogodek se je odvijal na idilični lokaciji Dvora Jezeršek, kjer so spretni gostinci poskrbeli za čudovito in sproščeno počutje vseh predstavnikov proizvodnih podjetij, ki so se nam pridružili.

uroš žohar predstavitev digitalizacija prodajnih procesov

Od digitalizacije prodaje, skladišč, financ pa vse do spletne strani in CPQ konfiguratorjev

Na tokratnem dogodku smo predstavili kako s sistemom Intrix CRM digitaliziramo prodajo, prodajne aktivnosti in splošno organizacijo prodajnih procesov v podjetju. Vse to z razlogom, da čimbolj optimiziramo prodajni lijak, ki lahko pri neorganizirani prodaji pušča tudi do 45% potencialnih strank.

Zraven nas so naši partnerji predstaviliše primere izdelave spletne strani za lažje naročanje v B2B sektorju za proizvodna podjetja (Spletna postaja), CPQ konfigurator za olajšanje izbire izdelkov in avtomatsko pripravo sestavnic na spletni strani (Salesqueze), digitalizacijo skladiščnih procesov (Leoss) ter digitalizacijo finančnih procesov (Saop).

Poskrbite za celostno digitalizacijo vašega proizvodnega podjetja

Glede na velikost vašega podjetja, načina proizvodnje, prodaje in distribucije je lahko digitalizacija celotnega poslovnega sistema zahtevna in dolgotrajna.

Ravno s tem razlogom smo se odločili pripraviti dogodek, ki hkrati nagovarja vse digitalizacijske izzive in jih tudi učinkovito rešuje, da boste pripravljeni na hitrejše, agilno in moderno poslovanje s pomočjo digitalnih tehnologij.

Pričnite torej z digitalizacijo vašega podjetja.

Preizkusite Intrix brezplačno zdaj

|
5/5 - (1 vote)