Vodenje projektov z mobilno aplikacijo Intrix

Danes si življenja brez telefona praktično sploh več ne predstavljamo. Ne le, da z njim kličemo in sporočamo, temveč za različne namene ob različnih priložnostih uporabljamo različne aplikacije. Tudi z aplikacijo Intrix lahko vodite projekte na svojem pametnem telefonu ali tablici, v službi, doma ali celo na počitnicah. Na voljo je za Android in IOS.

aplikacija za projektno vodenje

Kako vam lahko mobilna aplikacija Intrix poenostavi vodenje projektov? V nadaljevanju navajam nekaj primerov uporabe.

Dodajanje in spremljanje projektov in nalog

Vodenje projektov še nikoli ni bilo tako priročno. Projekte z nalogami lahko namreč delegirate, pregledujete in zaključujete kar v aplikaciji. Popoln pregled nad projekti vam je zagotovljen na enem mestu, in sicer 24 ur na dan kjerkoli.

Vedno najbolj aktualni podatki

V mobilni različici vas vedno čakajo ažurni podatki o vaših projektih, ker nenehno poteka sinhronizacija med spletno in mobilno različico. Če npr. vaš sodelavec v pisarni na računalniku vnese spremembe na projektu, na katerem delate, bodo te v mobilni aplikaciji vidne v trenutku. Zadnji oz. najaktualnejši podatki so torej vedno na voljo.

Enostaven vnos kontaktov s skeniranjem vizitk

Ste na sestanku pri novi stranki ali pri poslovnem partnerju? Potem je velika verjetnost, da boste prejeli poslovno vizitko. Sledi vnos novega kontakta. Nič lažjega. V mobilni aplikaciji za projektno vodenje uporabite funkcijo za skeniranje vizitk. Ko vizitko poskenirate, se podatki iz vizitke samodejno prenesejo v aplikacijo. Podatke le še preverite, nato jih preprosto shranite.

Spremljanje koledarja in aktivnosti, ki vas čakajo

Koledar z urnikom je v poslovnem svetu danes nepogrešljiv pripomoček. Vse svoje sestanke, klice ali naloge lahko spremljate v mobilni aplikaciji, ki vas nanje tudi pravočasno opomni.

Opomniki za naloge, ki vas čakajo

Bodite brez skrbi, na nobeno nalogo ali sestanek ne boste pozabili, ker vas bo nanje spomnila aplikacija za projektno vodenje. Opomniki, ki si jih nastavite, se pojavijo kot SMS, potisno ali e-sporočilo. In kar je še pomembneje: prejeli jih boste prav takrat, ko to želite vi ali vaši sodelavci.

Če ste na poti, vam lahko mobilna aplikacija služi kot navigacija do vaše naslednje destinacije, saj je povezana z zemljevidom Google maps. Vi le poskrbite za varno vožnjo, ko boste na poti.

Vsi kontakti pri roki

Vaša aplikacija ve o vašem projektu vse. Seveda pozna tudi kontakte, ki spadajo k posameznemu projektu. Le z nekaj kliki že kličete in si kar v aplikaciji shranjujete oz. kreirate dogovorjene aktivnosti.

To je le nekaj primerov uporabe aplikacije Intrix za vodenje projektov. Od vsakega projektnega vodje ali člana projektnega tima je odvisno, kako jo bo znal uporabiti. Intrix omogoča veliko, predvsem pa je njen glavni namen ta, da vam delo poenostavi in optimizira. Brezplačno ga lahko preizkusite že danes. Najprej Intrix project registrirajte za brezplačen preizkus, nato pa v Google Play ali v App storu (odvisno od vaše mobilne naprave) prenesite aplikacijo Intrix. Prijavite se in že jo lahko uporabljate.

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.