Intera pridobila prestižni certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA

Po oceni bonitetne družbe Bisnode spada Intera, d.o.o. v letu 2022 v sam vrh slovenskega gospodarstva: med 1,5 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem ji pripada prestižna oznaka platinaste bonitetne odličnosti AAA (Creditworthiness rating excellence).

Platinasta bonitetna ocena odličnosti AAA je mednarodno priznana in predstavlja vrhunsko bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto ter napoveduje varnost poslovanja s podjetjem v naslednjih dvanajstih mesecih.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, veljajo za najzanesljivejše, najkredibilnejše in najmanj tvegane poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki odlično poslujejo že vsaj tri leta zapored.

Posledica odličnega dela

Intera je s svojim paradnim konjem, poslovno računalniško in mobilno aplikacijo Intrix, vodilni slovenski ponudnik rešitev za CRM (Customer relationship management) in vodenje projektov. Ta ugledni certifikat, ki še dodatno utrjuje zaupanje poslovnih partnerjev, vsem zaposlenim v podjetju pomeni predvsem potrditev dobrega dela.

Kot je povedal direktor Peter Ladič: “Naši rezultati so plod večletnega zavzetega dela celotne ekipe. Zavedamo se, da je samo najboljše opravljeno delo dovolj dobro, zato imamo res visoke standarde in pričakovanja. Naši cilji so nenehni razvoj zaposlenih, skrb za naročnike in biti najboljši na področju CRM in vodenja projektov, dobri poslovni rezultati pa pridejo kot posledica. Pridobitev certifikata pomeni, da so zunanji strokovnjaki naše delo objektivno ocenili kot odlično in to je potrditev določenih dobrih odločitev v preteklosti.”

Intera je sicer tudi prejemnik številnih drugih priznanj, med drugim certifikata poslovne odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE, in priznanja Zlata nit za najboljšega zaposlovalca v Sloveniji.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni. Ker gre za najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, bodo 16. novembra podjetju Intera certifikat osebno predali predstavniki Bisnode Slovenija.

|
5/5 - (1 vote)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.