Intera na Pantheon konferenci 2021

Pantheon konferenca se v Sloveniji odvija že od leta 2004 in v tem času je postala eden izmed največjih poslovnih dogodkov. Na konferenci bodo predstavljene koristne informacije za podjetja s širokega spektra poslovnih področij, s ponosom pa bomo k temu prispevali tudi mi.

pantheon konferenca predavanje intera

Aktualne teme na področju zakonodaje, podjetništva, gospodarstva in še več

Pantheon konferenca je v prvi vrsti namenjena vsem uporabnikom istoimenskega računovodskega oziroma ERP programa. Tu se lahko seznanite z vsemi novostmi na področju zakonodaje, podjetništva, gospodarstva, marketinga in razvoja digitalnih rešitev za podporo poslovanja podjetij na vseh področjih.

Pridružite se nam na konferenci in spoznajte optimalni prodajni lijak skupaj z nami

Pridružite se nam in spoznajte optimalen prodajni lijak od povpraševanja pa vse do nakupa. Na predavanju boste skozi primere iz prakse izvedeli, kakšne optimizacije lahko izvedete na ključnih delih vašega prodajnega lijaka, da se izognete izgubljanju potencialnih strank. Prav tako boste lahko spoznali, kako se sistema Intrix in Pantheon medsebojno dopolnjujeta za hitrejše in enostavnejše poslovanje.

Pridružite se nam v petek, 24. 9. 2021, ob 13.20 na Pantheon konferenci v konferenčnem centru parka Thermana Laško!

Pantheon konferenca je odlična priložnost za integracijo s sistemom Intrix

Intrix omogoča povezavo z vašim Pantheon ERP sistemom. Z enosmerno ali dvosmerno povezavo boste znotraj intrixa lahko poenostavili delo vašega računovodstva, vaši prodajniki bodo lahko hitreje izdajali ponudbe direktno iz Intrixa, hkrati pa boste lahko v Intrixu v realnem času preverili finančne podatke podjetij.

Vse to in še več vam bomo predstavili na naši stojnici v okviru Pantheon konference, zato vas toplo vabimo, da nas obiščete in preverite vse prednosti povezave Intrixa in Pantheona.

Potrebujete integracijo Intrixa in Pantheona?

|
5/5 - (2 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.