Bi preživeli en teden brez mobilnega telefona?

A bi lahko en teden ob vsakodnevnih službenih opravilih preživeli brez  uporabe mobilnega telefona? Brez telefonskega pogovora med hitenjem na sestanek? Brez prebiranja emailov ob jutranji kavi? Brez brskanja po spletu na tedenskih sestankih? Odkrito? Jaz bi zelo težko.

Pred 15 leti mobilni telefoni v vsakodnevnem življenju še niso obstajali, danes pa jih uporabljamo praktično vsi in ob tem ne samo za komuniciranje, pač pa tudi za celo vrsto drugih opravil. Pametni mobilni telefoni so v tretjem četrtletju letošnjega leta predstavljali skoraj 40 odstotkov vseh prodanih mobilnikov, njihova prodaja pa se je okrepila za skoraj 50 odstotkov, kaže raziskava analitske družbe Gartner.

Večina od nas se ne glede na funkcijo v podjetju, tako ali drugače v neki fazi ukvarja s stranko. Pridobivanje novih strank in povečanje prodaje pri obstoječih strankah je cilj vsakega podjetnika. Za dobre prodajne rezultate je danes pomembno, da zelo dobro poznamo svoje stranke, smo učinkoviti pri svojem delu in agilni pri prodajnih aktivnostih. V pomoč pri izvajanju vseh teh prodajnih aktivnostih so nam sistemi CRM, v katerih se zbirajo najrazličnejše informacije o naših strankah.

Sodoben sistem CRM je postavljen v oblaku, vsebuje nabor funkcionalnosti za obdelovanje in spremljanje strank, je prilagodljiv posameznim prodajnim procesom ter omogoča prilagojeno mobilno verzijo, ki izboljša uporabniško izkušnjo na mobilnih pametnih telefonih. Pred kratkim smo v razvojnem oddelku našega podjetja nadgradili mobilno verzijo sistema Intrix, ki uporabnikom omogoča, da do svojih podatkov dostopajo hitreje, bolj pregledno in neodvisno od znamke telefona. Mobilna verzija Intrixa omogoča popolno fleksibilnost, kar pomeni, da je po meri prilagojena naročniku. Kadar smo na poti, je pomembno, da do ključnih podatkov dostopamo hitro, s čim manj koraki in da dostopamo do tistih podatkov, ki jih takrat potrebujemo. Uporabniški vmesnik mobilnega Intrixa je poenostavljen in vsebuje samo tiste elemente, ki jih na mobilnih ekranih pričakujemo. Tukaj si lahko ogledate nekaj primerov oz. zaslonski slik posodobljene mobilne verzije Intrixa.

crm prijavni obrazecintrix pregled zavihkov

intrix pregled kontaktovintrix crm aplikacija iskalnik

Gre za prvo različico mobilne verzije programa Intrix CRM, ki se bo v prihodnje razvijala v smeri, ki jo lahko pomagate sooblikovati tudi vi. Vaše mnenje nam veliko pomeni in vseh komentarjev, bodis pozitivnih ali negativnih, smo izredno veseli.

Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
|
5/5 - (1 vote)