10 razlogov, zakaj nujno potrebujete CRM

Nekateri sistem Intrix CRM že učinkovito uporabljate, drugi zanj sploh še niste slišali, tretji pa spoznavate, da bi lahko bil ključna priložnost za povečanje produktivnosti vašega podjetja.

10 pokazateljev, da morate uvesti CRM:

  1. Podatki o vaših strankah so razmetani po različnih Excelovih preglednicah, zvezkih in glavah zaposlenih. Vsak prodajalec ima svoj vrtiček. Podatki se zato podvajajo in so neažurni; z iskanjem ustreznih podatkov izgubljate veliko časa.
  2. Ker podatki o (potencialnih) strankah niso zbrani na enem mestu, se vam dogaja, da se celo več prodajalcev ukvarja z isto stranko.
  3. Povpraševanja prihajajo na vaš info e-poštni naslov in zgodi se vam, da na kakšnega pozabite. Nimate pregleda nad povpraševanji, kaj šele nad tem, kdo je na katerega izmed njih odgovoril in v kateri prodajni fazi je ta trenutek vsako izmed njih.
  4. Zgodi se vam, da se pogovarjate s stranko, s katero se je o isti zadevi pogovarjal že sodelavec – in tega ne veste.
  5. S stranko ste bili dogovorjeni za klic ali sestanek ob točno določeni uri, a ste nanj pozabili.
  6. Če zamenjate sodelavca, nastane zmeda, saj nimate pregleda nad tem, s katerimi strankami je komuniciral in katere aktivnosti je načrtoval.
  7. Priprava naslovnikov za prodajno akcijo vam vzame veliko časa, poleg tega pa naslovnikov ne morete segmentirati, da bi naslovili samo potencialne stranke.
  8. Udeležujete se sejmov, a nimate pregleda nad kontakti, ki jih tam pridobite, kaj šele nad uspešnostjo posameznega sejma.
  9. Vaši sodelavci vodji po elektronski pošti poročajo o načrtovanih in opravljenih nalogah, ni pa splošnega pregleda teh aktivnosti po strankah, na skupnem koledarju …
  10. Nimate pregleda nad delom svojih sodelavcev in ne veste, kdo, kdaj in kaj je govoril s stranko.
10 razlogov, zakaj nujno potrebujete CRM S sistemom Intrix CRM lahko rešimo vse opisane težave in s tem prihranimo vaš čas, povečamo produktivnost ter izboljšamo uspešnost prodajnih priložnosti in zadovoljstvo vaših strank. Zagotovite si 360° pregled nad svojimi strankami. Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno ali nas pokličite za predstavitev v vašem podjetju na 059 089 998.
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
Preizkusite Intrix CRM 30 dni brezplačno!
|
Oceni prispevek