Zlata nit – Intera med naj zaposlovalci

Te dni smo bili ponovno izbrani med sedem najboljših zaposlovalcev v kategoriji malih podjetij izbora Zlata nit. Uvrstitev med finaliste je tretja zapored in vsako leto se je iskreno veselimo. Ker za izborom stoji strokovna ekipa, v sistem ocenjevanja pa je vključeno celotno podjetje (anonimne ankete), je kredibilnost izbora toliko večja.

Ob tem se sprašujem, kako pa podjetja sicer skrbijo za svoje zaposlene. Jih vidijo kot svoje glavne zaveznike, izvir novih idej in gonilo razvoja celotnega podjetja? Ali pa so zanje samo sodelavci, znanci, ki jih podjetje potrebuje … Sam si ne znam predstavljati uspešne ekipe brez odprtih odnosov, vzajemne skrbi za sodelavce in iskanja skupnih rešitev v smeri razvoja posameznika. Le tako lahko zagotovimo sproščenost, ki je potrebna za ustvarjalno razmišljanje in le tako bodo zaposleni z veseljem in v skladu s svojimi vrednotami vlagali trud v svoje podjetje, v skupne cilje.

Ob teh razmišljanjih, nagradah in odzivih se vedno znova zavem (in nikdar ne pozabim), da delam z najboljšo ekipo. Vem, izrabljena fraza, predvsem pa nad žarom, energijo in odločnostjo, s katerimi se ekipa loteva izzivov.

Dovolj smo različni, da kot posamezniki veliko prispevamo k skupnim ciljem. Vesel sem, da sem del te ekipe.

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.