Že 13 let zapored smo med najboljšimi zaposlovalci Slovenije!

V Interi si močno prizadevamo za odlično vzdušje v ekipi in dobro počutje vsakega posameznika. To so že trinajstič opazili tudi strokovnjaki izbora Zlata nit, ki so nas ponovno uvrstili med 7 finalistov.

Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik, katerega cilj je poiskati vrhunsko slovensko podjetje 21. stoletja, v katerem imajo zaposleni možnost realizirati svoje talente in z njimi prispevati k uspehu organizacije na globalnem trgu.

Ponovno med naj zaposlovalci Slovenije!

Intera se je v svoji kategoriji (podjetja z največ 50 zaposlenimi) uvrstila med sedem najboljših zaposlovalcev v Sloveniji. Laskavi naziv naj zaposlovalca Slovenije pa smo prejeli že dvakrat – leta 2013 in 2017. V 20 letih poslovanja smo dokazali, da znamo in zmoremo.

Kako je biti zaposlen v Interi?

Čeprav naš seznam nalog ni nič manj poln kot v drugih podjetjih in se nam vedno z nečim mudi, prijetno in mirno vzdušje v naših pisarnah ne vzbuja tega občutka. Nikogar prav posebej ne grabi panika in naloge so v večini primerov hitro in odlično opravljene. Kako nam to uspeva?

Preprosto: dobremu počutju ekipe posvečamo veliko pozornosti. Stres, cinizem in nezadovoljstvo obravnavamo kot kritične kazalnike potrebe po ukrepanju, spremembah. Prepričani smo, da je vsak konflikt mogoče odpraviti, vsak delovni proces pa izboljšati.

Pri delu želimo uživati, si znati vzeti odmor in gojiti tudi prijateljske vezi, ki so stkane med nami. Vse to močno prispeva k naši produktivnosti ter, kar je še pomembneje, jasno definira kulturo našega delovnega okolja in našo identiteto.

Kaj pravi naš direktor?

Naš direktor Peter Ladič se zaveda, da so zadovoljni zaposleni in dobri odnosi med njimi ključ do uspeha slehernega podjetja.

»Izbor Zlata nit ima zame prav poseben pomen, saj gre za zelo referenčen izbor, komisija pa je sestavljena iz vrhunskih strokovnjakov. Vnovična uvrstitev v finale za naj zaposlovalca Slovenije je potrditev, da smo še vedno na pravi poti. Bistveno je, da se ekipa dobro počuti in da smo lahko vsi skupaj ponosni in ustvarjamo nekaj dobrega. Dobri poslovni rezultati so le posledica tega,« pravi Ladič.

Več o podjetju Intera lahko izveste na tej povezavi.

Zmagovalci letošnjega izbora Zlate niti bodo znani 24. marca. Držite pesti! 😉

|
5/5 - (1 vote)