Zakaj uporabljati Intrix za projektno vodenje (Project)?

Ne vem, če obstaja podjetje, ki v svojem delovnem procesu ne bi imelo vsaj kakšnega projekta. Obvezna sestavina vsakega, tudi enostavnega projekta pa so podrobnosti, na katere je treba biti pozoren pri projektnem vodenju. Še tako enostaven projekt ima veliko majhnih pasti, ki sem jim je treba izogniti.

Intrix za projektno vodenje (Project) je sistem, ki je nastal z namenom pomagati vodjem projektov pri njihovem delu. Ker se zavedamo, da so najboljše stvari vedno enostavne, se trudimo, da (vsaj v začetni fazi) sistem vsebuje le to, kar potrebujete za projektno vodenje: enostaven pregled nad projekti in nalogami vedno in povsod.

Intrix za projektno vodenje (Project) je prilagodljiv

Vsako podjetje je drugačno. Sistem za projektno vodenje je prilagodljiv glede na vaše potrebe in način dela. Zato ga je sprva mogoče kar 30 dni brezplačno testirati, da ugotovite, kaj vam ustreza in kaj bi želeli prilagoditi svojim delovnim procesom.

Popoln pregled nad projekti na enem mestu

Z sistemom za vodenje projektov (Project) boste imeli popoln pregled nad projekti na enem mestu. Sistem vam omogoča enostavno kreiranje projektov in razdelitev nalog med sodelavce, hkrati pa tudi spremljanje vse dokumentacije, elektronske pošte, aktivnosti, sestankov, prihodkov in odhodkov v zvezi s projektom.

Spremljanje finančnega stanja projektov in porabljenega časa

Pri izračunu plač ali pri pregledu dela vam je v veliko pomoč modul za spremljanje porabljenega časa pri projektnih nalogah, ki jih izvajate vi ali vaši sodelavci. V vsakem trenutku pa vam je na voljo tudi modul za spremljanje finančnega stanja projekta, saj se vam vnešeni prihodki in odhodki samodejno seštevajo.

S filtriranjem do želenih podatkov

Sistem vam omogoča, da lahko iščete po prednastavljenih filtrih ali si nastavite svoje, vam pomembne filtre. Podatke lahko filtrirate po različnih parametrih, ki so odvisni od vaših potreb. Filtrirate lahko po osebah, časovnem obdobju in drugih kriterijih, ki jih vsebujejo posamezni zavihki. In kar je zelo pomembno: sistem vam bo iskane podatke vrnil izjemno hitro.

Časovno planiranje ljudi in resursov

Zase ali za svoje sodelavce lahko spremljate in planirate naloge, aktivnosti, sestanke ali različne resurse. Organizator in planer vam omogočata pregledno kreiranje, prestavljanje in spreminjanje aktivnosti v koledarju, pri čemer se vse spremembe sinhronizirajo z ostalimi podatki v Intrixu.

Vizualni pregled nad stanjem projekta in nalog

Dokazano je, da smo ljudje predvsem vizualna bitja. In prav zato je gantogram idealen za vse, ki hočete na pregleden način spremljati status vaših projektov in nalog pri projektih. Če želite nalogam spremeniti trajanje, le pomikate naloge v tabeli gantograma in spremembe se hkrati sinhronizirajo s povezanimi zapisi.

Vodenje projektov z mobilno aplikacijo

Sistem lahko uporabljate tako v spletni kot v mobilni različici. Mobilna različica je na voljo za IOS in Android naprave. Tako vam je modul za projektno vodenje dostopen kadarkoli in kjerkoli, seveda ob pogoju, da je na voljo internetna povezava. Svoje projekte lahko upravljate iz kavča in ste tako vedno na tekočem.

intrix projektno vodenje uporabniški vmesnik

Brezplačna podpora uporabnikom

Vsem uporabnikom so na voljo brezplačna tehnična pomoč, svetovanja, izobraževanja in dogodki. Zavedamo se, da so prvi koraki vedno najtežji, sčasoma pa postanejo naša navada. Tako je tudi z uporabo Intrixa za projektno vodenje (Project).

|
Oceni prispevek

One response to “Zakaj uporabljati Intrix za projektno vodenje (Project)?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.