Računalništvo v oblaku. Ste že v oblaku?

IT rešitve v oblaku so trend, ki vedno bolj korenito spreminja ponudbo in uporabo IT rešitev. Kar se je pred nekaj leti zdelo nemogoče, je danes priložnost za vsako podjetje, ki želi zmanjšati stroške IT infrastrukture, obenem pa svojim zaposlenim omogočiti najboljša orodja. Logičen odgovor na ti dve zahtevi sta ponudba rešitev v oblaku in model SaaS (Software as a Service).

Spletni programski rešitvi za CRM - Intrix CRM in vodenje projektov - Intrix Project v oblaku

Intera je na tem področju pionir v Sloveniji, saj je prva različica sistema Intrix Project in Intrix CRM v uporabi že od leta 2003.

Intrix Project je, kot je za rešitve v oblaku značilno, preprosta spletna aplikacija, ki omogoča učinkovito upravljanje projektov, upravljanje virov ter spremljanje porabe časa in stroškov. Ključne prednosti takšnih rešitev so: nizki stroški implementacije in vzdrževanja, fleksibilna ali modularna poslovna logika, lokacijsko neomejen dostop, reden nadaljnji razvoj, enostavna uporaba, predvsem pa jasen nadzor nad stroški uporabe, saj se lahko število uporabnikov spreminja glede na potrebe posameznega podjetja, ki dejansko plačuje uporabo, najem. Število uporabniških licenc se torej sproti prilagaja potrebam podjetja, kar seveda zelo ugodno vpliva na njegove stroške.

Poleg poslovnih rešitev ljudje uporabljamo že veliko rešitev v oblaku, čeprav se jih morda ne zavedamo. Gmail, Facebook, Twitter … Vse to je del svetovnih oblakov, ki pa imajo svoje zakonitosti in rešujejo določene uporabnikove želje. Ste že zraven?

Preizkusite Intrix brezplačno!
Preizkusite Intrix 30 dni brezplačno!
|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.