Prva beta verzija novega uporabniškega vmesnika Intrix [4. del]

Z veseljem vas obveščam, da je na voljo prva beta verzija novega uporabniškega vmesnika. To pomeni, da lahko zdaj nov Intrix CRM preizkusite tudi vi!

Doslej smo v novem uporabniškem vmesniku razvili že kar nekaj novosti, ki jih lahko tudi sami preizkusite – med drugim:

  • Nov uporabniški vmesnik je zastavljen moderno in uporabniku prijazno, kar pomeni, da z manj kliki in hitreje pridete do podatkov, ki jih potrebujete.
  • Uporabniško prilagojeni seznami – na seznamih si lahko vsak uporabnik posebej določi polja, ki jih želi videti, in poljubno spremeni njihov vrstni red. Na vsakem seznamu je desno zgoraj ikona, s katero lahko dostopate do teh možnosti.
  • Izboljšan pogled kartice zapisa (stranke, priložnosti itd.) je zdaj veliko preglednejši in bolje prilagojen večjim zaslonom.
  • Na kartici zapisa so takoj vidni vsi podzavihki – do njih lahko pridete tudi s pomočjo bližnjice “Povezano”, ki jo najdete v levem meniju.
  • Prijazen način filtriranja podatkov in shranjevanja filtriranih seznamov.
  • Opcija logotipov/avatarjev pri podjetjih in kontaktih
  • Kanban pogled – razvili smo povsem nov pogled za prikaz zapisov, ki vam bo najbolj koristil za pregled priložnosti in projektov.
  • Popolnoma prenovljen urnik s posodobljenim filtriranjem različnih pogledov.
  • In še veliko drobnih malenkosti.

Tu si lahko pogledate kratko video predstavitev novega uporabniškega vmesnika.

Postopek za vklop novega uporabniškega vmesnika

Zahtevo za vklop pošljite na moj e-naslov: [email protected]. Za vsak primer posebej bomo preverili, ali je glede na specifike in prilagoditve v posamezni aplikaciji vklop že mogoč. Če ne bo ovir, vas bomo obvestili, ko bo nov uporabniški vmesnik v vaši aplikaciji vklopljen.

V beta verziji novega vmesnika bomo dostope vklapljali po principu čakalne vrste, zato vas prosimo za razumevanje, če bo treba na vklop počakati nekaj dni.

Kako poteka preklop na nov uporabniški vmesnik Intrixa?

Znotraj starega vmesnika se vam bo pojavil nov gumb “Preizkusi nov Intrix”.

intrix nov vmesnik

Če pa boste želeli v novem uporabniškem vmesniku preklopiti nazaj na starega, to naredite tako, da kliknete na uporabniški profil (desno zgoraj) in izberete “Preklopi nazaj na stari Intrix”.

postopek priklopa novega vmesnika v Intrixu

Na tem mestu naj vas opozorim, da gre za beta različico novega Intrixa. Pri uporabi lahko zato pride do kakšnih nepravilnosti oz. napak. Prav tako vsi moduli Intrixa v novem vmesniku še ne delujejo.

Hvaležni vam bomo za vse vaše komentarje, želje in predloge za izboljšave. Temeljito jih bomo preučili in jih glede na smiselnost vključili v nadaljnji razvoj Intrixa.

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.