Interi že peto leto zapored certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA

Intera je ponovno v vrhu slovenskega gospodarstva. Že peto leto zapored smo prejemniki certifikata platinaste bonitetne odličnosti AAA. Prestižno priznanje potrjuje našo zavezanost k izjemnim poslovnim standardom in varnosti ter zanesljivost poslovanja.

Platinasta bonitetna odličnost AAA predstavlja najvišjo raven bonitetne vrednosti, ki jo podjetje lahko doseže. Podeljuje jo ugledna bonitetna družba Bisnode na podlagi analize računovodskih izkazov ter strogega upoštevanja meril, kot so plačilna disciplina, finančna stabilnost in zanesljivost poslovanja.

Prejetje platinaste bonitetne odličnosti Intero ponovno uvršča med 1,5 % najbolj uspešnih, poštenih in zanesljivih podjetij v Sloveniji. Ugledni certifikat predvsem pomeni potrditev dobrega dela in še dodatno utrjuje zaupanje poslovnih partnerjev v Intrix, uporabnikom prijazen produkt za upravljanje odnosov s strankami, kadri in projektno vodenje.

“Prejem platinaste bonitetne odličnosti predstavlja izjemno priznanje za naše delo in predanost celotne ekipe. V poslovnem svetu je zaupanje temeljni gradnik, ki omogoča rast in napredek,” je ob prejemu nagrade izpostavil naš direktor Peter Ladič. “Naša predanost vlaganju v razvoj ekipe ter ohranjanje zadovoljstva naših strank nam omogočata premagovanje ovir in gradnjo trdnih poslovnih odnosov, ki so ključni za uspeh podjetja.”

Platinasto bonitetno odlicje 2023

Podjetja, ki prejmejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Prejemniki mednarodno priznanega certifikata so izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored.

Stremimo k zagotavljanju najvišje ravni storitev ter gradnji zaupanja in dolgoročnih odnosov tako z našimi strankami kot zaposlenimi. Poleg prejetega certifikata platinaste bonitetne odličnosti AAA smo nedavno prejeli tudi naziv Štajerski zaposlovalec 2022, kar je še en dokaz naše zavezanosti k visokim standardom in odličnosti na vseh področjih delovanja.

Hvala naročnikom, poslovnim partnerjem in zaposlenim, da ste del naše poslovne skupnosti. Veselimo se prihodnosti in novih priložnosti za nadaljnji napredek.

|
Oceni prispevek