Intera je Štajerski zaposlovalec 2022!

Na svečani prireditvi v mariborskem hotelu Habakuk so včeraj slavnostno podelili prve Štajerske gospodarske oskarje. Med prejemniki prestižnih nagrad je tudi Intera. Postali smo Štajerski zaposlovalec 2022!

Peter Ladic in Davorin Gabrovec

Ustanovitelj podjetja Intera Davorin Gabrovec in direktor Peter Ladič ob prejemu nagrade Štajerski zaposlovalec 2022.

Štajersko gospodarstvo je vredno žarometov

Povezani Štajerska gospodarska zbornica Maribor (ŠGZ) in Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) sta v prizadevanju spodbujanja inovativnosti, visoke profesionalnosti in trajnostnega razvoja v širši Štajerski regiji ustvarili novo nagrado Štajerski gospodarski oskar.

​​Vrhunec dogajanja je bila slavnostna gala prireditev v Turnerjevi dvorani hotela Habakuk v Mariboru, na kateri so bile podeljene nagrade petim najuspešnejšim podjetjem iz širše Štajerske regije. In med nagrajenci smo tudi mi. Nagrada za naj zaposlovalca je romala na Ptuj in Intera je pridobila laskavi naziv Štajerski zaposlovalec 2022!

Naj zaposlovalec Štajerske je Intera

Na razpis za Štajerskega zaposlovalca 2022 se je prijavilo kar 24 podjetij. V skrbi za zaposlene in njihovo zadovoljstvo so ocenjevalci odkrili veliko inovativnih pristopov. Veseli smo, da je komisija prepoznala naš trud, znanje in delo ter nas razglasila kot “naj zaposlovalca širše Štajerske regije”.

Z zaposlenimi delamo največ, kar znamo. Nenehno izobraževanje, spodbujanje samoiniciativnosti, razvoj mehkih veščin, mentorstvo zaposlenih, tkanje prijateljskih vezi med zaposlenimi so le nekatere aktivnosti, ki dajejo utrip našemu kolektivu. Veliko pozornosti namenimo ustreznemu usklajevanju službenega in družinskega življenja. Med prvimi v Sloveniji smo prejeli certifikat Družini prijaznega podjetja. Gojimo kulturo prijateljsko naravnanega podjetja in se trudimo blagodejno vplivati na vse svoje deležnike – naročnike, zaposlene in njihove družine, pa tudi na širše poslovno in družbeno okolje.

Peter Ladič prejema nagrado naj zaposlovalec v Stajerski regiji 2022

Nagrado za Štajerskega zaposlovalca 2022 je podelila direktorica ŠGZ mag. Aleksandra Podgornik.

Dobro vzdušje, ki je glavna vrednota Interovcev, blagodejno vpliva tudi na poslovne rezultate. Smo zaupanja vreden poslovni partner s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, štirinajstkratni finalist in dvakratni zmagovalec v izboru Zlata nit v kategoriji malih podjetij ter prejemnik številnih drugih nagrad in priznanj. Naš paradni konj je Intrix, uporabnikom prijazen produkt za upravljanje odnosov s strankami (CRM) in kadri ter projektno vodenje.

“Nagrada Štajerski zaposlovalec 2022 je dokaz, da delamo dobro z ljudmi, ob enem pa obveza, da se bomo tudi v prihodnje trudili v tej smeri,” je ob prejetju prestižne nagrade povedal naš direktor Peter Ladič

Vir: maribor24.si

Obrazložitev nagrade

Podjetje Intera se ukvarja z razvijanjem spletnih in mobilnih aplikacij za pomoč pri vodenju projektovprodaji in marketingu ter upravljanju s kadri. Lasten razvoj, izjemna podpora uporabnikom in razumevanje potreb trga so prednosti, ki jih ima ta 42-članski kolektiv pred konkurenco.

Posebno skrb ptujsko podjetje namenja zaposlenim. Omogoča jim mentorski program, karierni razvoj, sredstva za izobraževanje, fleksibilen delovni čas, bogato interno knjižnico, športne aktivnosti, meditacijo, jogo, igralnico za otroke in skrb za zdravje. Vse našteto je prepričalo tudi komisijo, ki je v zahtevni konkurenci naziv “naj zaposlovalca” namenila prav Interi, ki z inovativnimi pristopi postavlja visoke standarde na področju upravljanja s kadri.

intera ekipa

42-članska ekipa Intere deluje v prenovljenem Tehnološkem parku Ptuj.

V ožji izbor za nagrado v kategoriji “štajerski zaposlovalec” so bili poleg Intere nominirani še Zavarovalnica Sava, zavarovalna družba d.d. iz Maribora, Ledinek Engineering d.o.o. iz Hoč, Aplast d.o.o iz Ložnice pri Žalcu in Terme Olimia d.d. iz Podčetrtka.

»Veliko zanimanje za pridobitev prestižnega naslova Štajerski zaposlovalec 2022 kaže na to, kako pomembno postaja področje zaposlovanja in kadrov v podjetjih, kar daje še dodatno težo nagradi za Štajerskega zaposlovalca 2022,« so izpostavili v komisiji projekta Štajerski gospodarski oskar.

Prejemniki prestižnih Štajerskih gospodarskih oskarjev.

Prejemniki prestižnih Štajerskih gospodarskih oskarjev.

|
Oceni prispevek