Novosti v zadnji verziji uporabniškega vmesnika

Danes vam želim predstaviti vse novosti v novem uporabniškem vmesniku Intrix CRM, ki smo jih uredili v zadnjih dveh tednih.

No, pa začnimo. Prepričan sem, da vam bodo novosti všeč. 😉

Dodatna ikona v seznamih – odpiranje zapisov v novih zavihkih

Na zavihkih smo pri vsakem zapisu dodali novo ikono, s katero lahko pridete do kartice zapisa. S klikom na to ikono (ctrl + klik) lahko sedaj odpirate zapise v novih zavihkih. Tako lahko na hitro odprete več zapisov v novih zavihkih. Zapise lahko v novem zavihku odprete tudi s klikom na avatarje – profilne slike (te so samo pri podjetjih in kontaktih).

Prilagodljivi stolpci v seznamih

V pretekli objavi sem vam že pokazal, kako si lahko v novem vmesniku sami določite, katere stolpce želite imeti vidne v seznamu in katerih ne. Zdaj smo naredili še nadgradnjo: po novem si lahko tudi sami določite, kako široki naj bodo ti stolpci. Intrix si to shrani, kar pomeni, da si lahko prav vsak seznam prilagodite po vaši meri. Sijajno, kajne? 🙂 Oglejte si spodnji posnetek.

Povezava z drugimi koledarji (Google, Outlook) preko ical povezave

Tudi v novem vmesniku smo omogočili kreiranje ical povezave, ki jo lahko dodate v Outlook ali Google koledar, v katerem se bo zatem pojavil dodatni koledar. Na njem boste videli vse dogodke iz tistega pogleda na Intrixovem urniku, od koder ste kreirali ical povezavo. Ta povezava je enosmerna, torej iz Intrixa v Outlook oz. Google koledar.

Spodaj si oglejte, kako si lahko kreirate ical povezavo, ki jo nato dodate (prilepite – ctrl+v) v Outlook ali Google koledar.

Agregacije (seštevki) v povezanih zavihkih

Ob zadnji posodobitvi Intrixa smo na posamezni kartici zapisa pri povezanih zavihkih dodali tudi agregacije (posamezne seštevke).

Zožan (minimiziran) pogled na mesečnem pogledu koledarja

Na koledarju smo pri mesečnem pogledu dodali ikono, s katero lahko skrijete avatarje (naslovne slike uporabnikov) in s tem po višini zožate pregled dogodkov. To je koristno zlasti takrat, ko imate znotraj enega meseca prikazanih veliko dogodkov. S ponovnim klikom na ikono se avatarji spet prikažejo in s tem se dogodki razširijo.

Prav tako smo v zadnji verziji novega vmesnika naredili veliko manjših popravkov in raznih izboljšav, ki vplivajo na boljšo uporabniško izkušnjo.

|
5/5 - (1 vote)