Interin tek 2021

Interin tek je tudi letos združil vse nas, ki smo del podjetja intera. Kot po navadi pa smo tudi tokrat pripeljali s sabo tudi svoje družine, da si skupaj z nami malo oddahnejo in se razgibajo v naravi. Teambuildingi so nam izjemno pomembni, saj prek njih gradimo zdravo delovno kulturo, kadar pa združimo zabavo, šport in še nekaj dobre hrane, pa imamo priložnost zgraditi globlja prijateljstva, ki segajo izven okvirjev delovnega časa.

interin tek 2021 skupinska fotografija

Štart za odrasle je bil ob 11. uri, dolžina proge je bila 2743 metrov. Imeli smo eno uro časa, saj so ob 12.00 že pričeli naši malčki, ki so pretekli mini Interin tek v dolžini enega igrišča.

Družini in zdravju prijazno podjetje

Pravil ni bilo. V Interi smo se odločili, da tečemo zaradi zdravja, dobrega počutja, druženja in kolegialnosti. Zavedamo se, da delamo v okolju, ki zahteva veliko časa v pisarni, za računalnikom in v zaprtih prostorih. Seveda marsikdo iz naše ekipe ohranja kondicijo in dobro počutje s tem, da se odpravi na kolo, na nogomet, košarko ali pa preteče še nekaj kilometrov več. Nismo pa vsi tako predani športniki. Zato kljub nagajivi tekmovalnosti v očeh spodbujamo drug drugega na poti do cilja, ker si želimo, da vsi prečkamo ciljno z nasmehom in zavedanjem, da smo danes naredili nekaj dobrega za telo in duha.

S celo družino je druženje še lepše

Interin tek za otroke je minil s podobnimi nasmehi na obrazu. Zmeraj znova nas preseneti energičnost otrok, ki se nam pridružijo na naših srečanjih, zato je bilo prijetno videti, da so lahko svojo energijo usmerili v tek in se podali proti cilju. Eni hitreje, drugi počasneje, a vseeno je vsak prečkal ciljno črto in uspešno zaključil Interin tek 2021.

Temu je sledila še okusna pogostitev za vse tekmovalce, gledalce in prijatelje, nato pa nas je z glasbo še lep čas razveseljeval DJ Dutie (ki pa ga poznamo pod imenom Tadej in je član naše ekipe).

Želimo si, da tudi vi izkoristite tople dni za kakovostno preživljanje prostega časa. Poletje 2021 je bilo zaznamovano s stresnimi počitnicami po zaslugi pandemije, zato pa so lahko organizirani dogodki v prostem času dober način, da se sprostimo v domačem okolju.

Kujemo dolgotrajna družinska prijateljstva. Dajte jih še vi!

Kot družini prijazno podjetje smo srečni, da lahko združimo ljudi na skupnih dogodkih in omogočimo aktivnosti za vso družino. Iz izkušenj povemo, da sta ati in mami ob koncu takšnega dne nasmejana do ušes, otroci pa zadovoljno popadajo v postelje. No, mogoče pred tem še hitro pretečejo en krog okrog hiše.

|
logo eu regional development found

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.