Intera pridobila certifikat bonitetne odličnosti AAA

Po oceni bonitetne družbe Bisnode spada Intera, d.o.o. v letu 2015 med 2 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem se uvršča v najvišji razred in ji pripada evropsko priznana oznaka bonitetne odličnosti AAA.

AAA bonitetna ocena

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih pravnih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja s podjetjem v naslednjih 12 mesecih.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, veljajo za najzanesljivejše, najkredibilnejše in najmanj tvegane poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi.

V letu 2015 v Sloveniji dosega bonitetno odličnost AAA 3.744 podjetij od približno 161.366 registriranih.

Podjetju Intera ta ugledni certifikat, ki še dodatno utrjuje zaupanje poslovnih partnerjev, pomeni predvsem potrditev dobrega dela. Je že drugi certifikat poslovne odličnosti, ki ga je podjetje pridobilo v tem letu – zraven certifikata Excellent SME Slovenia, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE.

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.