Intera ponovno med finalisti Red Herring Europe

Z veseljem sporočamo, da smo se ponovno uvrstili med finaliste nagrade Red Herring Top 100.

red-herring-winnerUgledne nagrade že od leta 1996 podeljujejo najobetavnejšim in najinovativnejšim podjetjem iz Amerike, Evrope in Azije. Na stotine podjetij iz vsake regije komisija pregleda v strogem tristopenjskem postopku, ki upošteva vse vidike poslovanja, vključno s tehnološko inovativnostjo, rastjo podjetja, kakovostjo tima in družbeno odgovornostjo.

Intera je letos edino slovensko podjetje na seznamu finalistov.

Seznami najboljših zasebnih podjetij so pomemben del revije Red Herring in njene tradicije iskanja novih inovativnih tehnoloških podjetij in podjetnikov. Uredniki so že v začetku opazili podjetja, kot so Google, eBay in Skype – ter jih napovedali kot vodilne na področju sprememb našega življenja in dela.

Že leta 2009 je bila Intera proglašena za zmagovalko Red Herring 100 Europe. Naše podjetje je bilo takrat izbrano s seznama 210 finalistov, potem ko smo pred strokovno komisijo, sestavljeno iz investitorjev, uspešnih managerjev in drugih finančnih strokovnjakov, predstavili vizijo podjetja in inovativnost našega produkta Intrix CRM, ki uporabnikom ponuja prijazno in prilagodljivo delovno okolje.

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.