Delavnica o Intrix CRM na Pantheon konferenci

Na jubilejni 10. Pantheon konferenci z naslovom Učinkovit nadzor in nov model poslovanja, ki bo 24. 1. 2017 v Ljubljani, bo beseda tekla tudi o koristnosti naše spletne aplikacije za upravljanje odnosov s strankami Intrix CRM.

Vse uporabnike Pantheona, ki bi želeli sistem povezati z odlično rešitvijo za CRM, vabimo na demonstracijsko delavnico Intrix CRM: Prodajajte pametneje!, kjer bomo podrobno predstavili primer izvedbe prodajnega cikla in vam zaupali nekaj nasvetov za večjo prodajo.

Delavnica bo koristna za vse, ki:

  • želite izboljšati svoje prodajne rezultate,
  • bi radi imeli nadzor na svojimi povpraševanji (priložnostmi),
  • želite sistematizirati prodajni proces in imeti pregled nad aktivnostmi zaposlenih,
  • ste uporabnik sistema Pantheon, a še ne uporabljate sistema za CRM.

intrix-pantheon
Udeležencem delavnice bomo pokazali, kako sistem Intrix CRM omogoča učinkovito izvajanje prodajnega procesa ter kako ga je mogoče povezati s programskim paketom Datalab Pantheon. Demonstrirali bomo upravljanje prodajnega procesa od prvega stika v Intrix CRM do naročila v Datalab Pantheon.

Predstavili bomo praktični primer izvajanja prodajnega procesa, ki se prične s prvim stikom prodajnika s stranko. S tem je zaznana priložnost, ki se v prvem koraku zabeleži v sistem Intrix CRM. Znotraj sistema Intrix CRM se izvajajo prodajne aktivnosti (e-poštna sporočila, klici, sestanki) in v naslednjem koraku se kreira ponudba. Ta se v tem primeru izdela v sistemu Datalab Pantheon in se avtomatsko prenese v sistem Intrix CRM – pod priložnost. V sistem Intrix se avtomatsko kreira naslednji klic (follow up), da prodajnik ne pozabi čez nekaj dni poklicati stranke. Sledijo lahko tudi druge aktivnosti (sestanki, e-poštna sporočila itd.). Ko je ponudba potrjena, prodajnik v sistemu Datalab Pantheon kreira naročilo, ki se prav tako prenese v sistem Intrix CRM.

Sistem Intrix CRM pa lahko kadarkoli brezplačno preizkusite.

Vabljeni!

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.