Certifikat bonitetne odličnosti AAA 2016

Po oceni bonitetne družbe Bisnode spada Intera, d.o.o. v letu 2016 med 4 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem se uvršča v najvišji razred in ji pripada evropsko priznana oznaka bonitetne odličnosti AAA (Creditworthiness rating excellence).

AAA

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih pravnih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja s podjetjem v naslednjih 12 mesecih.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, veljajo za najzanesljivejše, najkredibilnejše in najmanj tvegane poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi.

V Sloveniji v letu 2016 bonitetno odličnost AAA dosega 6.944 podjetij od 163.642 registriranih. V dejavnosti računalniško programiranje je registriranih 3.005 podjetij, od tega jih 240 dosega mednarodno priznane standarde razreda AAA.

Podjetju Intera ta ugledni certifikat, ki še dodatno utrjuje zaupanje poslovnih partnerjev, pomeni predvsem potrditev dobrega dela. Intera je sicer tudi prejemnik certifikata poslovne odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE.

Intera bonitetna ocena AAA 2016

|
Oceni prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.