12. Interin tek je za nami

intera kolektiv z družinami na 12. interinem teku

Kako bolje graditi prijateljstva in ustvarjati zdravo delovno kulturo kot s tekom v naravi, športnimi igrami, glasbo ter odlično hrano in pijačo.

Obuli smo tekaške čevlje, trdno zavezali vezalke in ponovno pretekli našo že dobro poznano progo v Športnem parku Spuhlja. Začetek teka za odrasle je bil ob 11:00, dolžina proge pa 3000 metrov. Ob 12.00 so s tekom pričeli naši malčki, polni energije, in pretekli mini Interin tek v dolžini enega igrišča.

otroški tek intera
tek intera teambuildingi

Otroški tek je bil tokrat pravi živžav. Naši najmlajši so zraven hitrosti morali pokazati še obilo gibčnosti in vztrajnosti, saj so tekli čez poligon, kjer so morali poskakovati, se plaziti in izmikati oviram.

premagovanje poligona intera otroški tek
otroški tek

Nekateri smo tekli hitro, spet drugi počasneje, vsi pa smo uspešno prečkali ciljno črto.
Kljub temu, da na Interi nismo vsi zagreti športniki, se z veseljem in otroško nagajivostjo lotimo izziva, se spodbujamo in na koncu prispemo na cilj z velikim nasmehom.

otroci interin tek
zmagovalke 12. interinega teka
zmagovalci 12. interineg teka

Glede na naše konstantno delo v sedečem položaju v pisarni, nam takšne aktivnosti prav nič ne škodujejo. Še posebej lepo pa nam je, če to počnemo v družbi svojih najdražjih in hkrati kujemo dolgotrajna prijateljstva.

Najlepše se zahvaljujemo Bratoma Malek iz Šcd Eleja za animacijo in Andreju Žihru za odlične kulinarične dobrote. Hvala vsem, ki ste se nam pridružili. Se vidimo naslednje leto!

Oglejte si še našo galerijo dogodka.

|
5/5 - (1 vote)