//Povabi sodelavce

Povabi sodelavce

Intrix CRM lahko brezplačno preizkusite. Po prijavi na 30-dnevno brezplačno testno obdobje dobite dostop do aplikacije, ki ima vse funkcionalnosti osnovnega paketa. Za učinkovito testiranje je priporočljivo, da k testiranju povabite čimveč svojih sodelavcev. Postopek je enostaven:

V NOVEM INTRIX-U:

To lahko storite na dva načina.

Prvi način (na voljo je le v preizkusnem obdobju):
S klikom na povezavo “Povabi sodelavce”, ki jo najdete na črnem trakcu v zgornjem desnem kotu.

Odpre se pomožno okno, kamor vpišete ime, priimek in e-poštni naslov osebe, ki jo želite dodati med uporabnike.

Uporabniku se podatki za dostop samodejno pošljejo po e-pošti.

Drugi način:

  1. Dodajte novega uporabnika.
  2. Na zavihku Podatki za dostop določite uporabniško ime, geslo in skupino, ki ji uporabnik pripada.

Kot primer bomo navedli naslednje skupine:

1. Administratorji – imajo pravice administratorja – zraven splošnega urejanja imajo dostop do vseh možnih nastavitev, vključno z administracijo uporabnikov in administracijo aplikacije. Nimajo pa privzete možnosti zamenjave uporabnikov.

2. Uporabniki – imajo splošne pravice, brez možnosti urejanja šifrantov in administracij

3. Skupinama, ki smo ju našteli, lahko dodatno določimo skupini Uvoz in Izvoz podatkov – torej če dodamo Uvoz podatkov, lahko uvažamo, če dodamo Izvoz podatkov, lahko tudi izvažamo.

Skupine vidimo tudi v nastavitvah v rubriki Administracija uporabnikov, pod Skupine.

Vsakemu uporabniku lahko dodelite več skupin.

V STAREM INTRIX-U:

1. Po prijavi v aplikacijo v levem meniju kliknete na povezavo »Povabi sodelavce«.

Povabi sodelavce

2. Odpre se pomožno okno, kamor vpišete ime, priimek in e-poštni naslov osebe, ki jo želite dodati med uporabnike.

Dodaj uporabnika

3.    Vnos potrdite s klikom na gumb »Dodaj uporabnika«.

Na vnesen e-poštni naslov se bodo avtomatsko poslali podatki za prijavo. Če se po končanem testnem obdobju odločite za nadaljnjo uporabo, ni potrebno ponovno vnašati uporabnikov in ostalih podatkov, ampak aplikacijo normalno uporabljate naprej.

Avtor: |2019-12-07T10:09:29+01:0003.12.2019|Pomoč|