Povabi sodelavce

Intrix lahko brezplačno preizkusite. Po prijavi na 30-dnevno brezplačno testno obdobje dobite dostop do aplikacije, ki ima vse funkcionalnosti osnovnega paketa. Za učinkovito testiranje je priporočljivo, da k testiranju povabite čimveč svojih sodelavcev. Postopek je enostaven in to lahko storite na dva načina.

Prvi način (na voljo je le v preizkusnem obdobju):

S klikom na povezavo “Povabi sodelavce”, ki jo najdete na črnem trakcu v zgornjem levem kotu.

Odpre se pomožno okno, kamor vpišete ime, priimek in e-poštni naslov osebe, ki jo želite dodati med uporabnike. Obkljukano morate imeti okence “Pošlji uporabniku e-mail vabilo“.

Uporabniku se podatki za dostop samodejno pošljejo po e-pošti.

Drugi način

  1. Dodajte novega uporabnika.
  2. Na zavihku Podatki za dostop določite uporabniško ime, geslo in skupino, ki ji uporabnik pripada.

Kot primer bomo navedli naslednje skupine:

  1. Administratorji – imajo pravice administratorja – zraven splošnega urejanja imajo dostop do vseh možnih nastavitev, vključno z administracijo uporabnikov in administracijo aplikacije. Nimajo pa privzete možnosti zamenjave uporabnikov.
  2. Uporabniki – imajo splošne pravice, brez možnosti urejanja šifrantov in administracij.
  3. Skupinama, ki smo ju našteli, lahko dodatno določimo skupini Uvoz in Izvoz podatkov – torej če dodamo Uvoz podatkov, lahko uvažamo, če dodamo Izvoz podatkov, lahko tudi izvažamo.

Skupine vidimo tudi v nastavitvah v rubriki Administracija uporabnikov, pod Skupine. Vsakemu uporabniku lahko dodelite več skupin.

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.