Pošiljanje dostopnih podatkov novim uporabnikom

idea V tem članku boste izvedeli

Znotraj nadgradnje Intrix CRM aplikacije nenehno skrbimo tudi za varnost podatkov, ki se hranijo v posamezni aplikaciji. Pomembno vlogo pri dostopu do podatkov imajo tudi uporabniška gesla, ki posameznemu uporabniku omogočajo prijavo v sistem.

Dostopni podatki za novega uporabnika - uporabniško ime in geslo

Dostopne podatke novemu uporabniku, pošljete preko vašega sistema Intrix. To možnost imajo izvajati samo Administratorji, ki imajo dostop do “Administracije uporabnikov”. Uporabniških gesel ne pošiljate preko e-pošte ali sms sporočil.

Novega uporabnika dodate preko “Nastavitev”, kjer kliknete na razdelek “Uporabniki”.

dodajanje uporabnika v intrix

S klikom na “Dodaj”, se odpre vnosni obrazec za izpolnitev obveznih ter ne obveznih podatkov. Na podzavihku “Podatki za dostop” vpišete “Uporabniško ime”, izberete želene uporabniške skupine in obkljukate “Pošlji dostop”, polje “Geslo” pa več ni potrebno izpolniti.

Pošlji dostop v intrix

Pošiljanje dostopa večim uporabnikom hkrati

Dostopne podatke lahko pošljete tudi večim uporabnikom hkrati. Označite uporabnike, ki ste jih dodali, na ikoni s tremi pikami pa izberete “Pošlji dostop”.

posiljanje-dostopa-vecim-uporabnikom

Uporabniško geslo uredi vsak uporabnik sam

Dodan uporabnik bo na svoj e-poštni naslov prejel navodila in povezavo za ureditev uporabniškega gesla. Povezava za kreiranje gesla, bo aktivna samo 10 dni. V kolikor se v tem času uporabnik v sistem ne prijavi, je potrebno postopek ponoviti.

uporabnisko-geslo-email

Povezava “Pojdi v Intrix” uporabnika vodi do strani, kjer je potrebno nastaviti geslo pod točno določenimi pravili.

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.