Dodatne akcije zavihkov

idea V tem članku boste izvedeli

Spoznajmo dodatne akcije na zavihkih. S klikom na trikotnik, ki se prikaže ob prehodu zavihka, se odprejo dodatne akcije, ki omogočajo ogled prednastavljenih pogledov in dodajanje novih zapisov.

Hitro dodajanje novega zapisa

Ob postavitvi miške na naziv zavihka se uporabniku prikaže bel trikotnik. Ko se uporabnik postavi nanj, se odpre spustni meni, kjer je na voljo gumb za hitro dodajanje novih zapisov. S klikom na “Dodaj” se uporabniku odpre prazen vnosni obrazec.

Posebnost je pri zavihku “E-pošta”, tam gumb “Dodaj” ni na voljo, saj se novi zapisi v tem zavihku ne kreirajo ročno. 

V primeru, da želimo dodati nov zapis tudi na drugih zavihkih, ki jih trenutno ne vidimo v orodni vrstici, lahko to preprosto storimo tako, da kliknemo na “tri pike” v orodni vrstici. Prikaže se nam spustni seznam z preostalimi zavihki. Če se pomaknemo na določen zavihek v tem spustnem seznamu lahko vidimo, da se nam prikaže tudi “zelen +” s pomočjo katerega lahko dodamo nov zapis v tem zavihku.

Hiter prikaz shranjenih pogledov

V spustnem meniju so prikazani tudi vsi shranjeni pogledi oziroma filtri, ki so na voljo na posameznem zavihku. Najprej so prikazani “Skupni pogledi”, kjer so nanizani vsi filtri, ki so na posameznem zavihku na voljo vsem uporabnikom aplikacije. Pod njimi pa se nahajajo “Moji pogledi”, kjer so uporabniku na voljo tisti filtri, ki si jih je kreiral in shranil sam.  

Izbrisani zapisi

Kot zadnja opcija so na voljo “Izbrisani zapisi”. S klikom na “Izbrisani zapisi” se uporabniku odpre koš, kjer se nahajajo vsi zapisi, ki so bili na nekem zavihku izbrisani. 

izbrisani-zapisi-intrix

Če na zavihku ni shranjenih nobenih pogledov oziroma filtrov, se uporabniku prikažeta samo gumb “Dodaj” in “Izbrisani zapisi”.

intrix-izbrisani-zapisi

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.