Prvi koraki

Filtriranje seznamov in shranjevanje filtrov

Sezname v Intrixu lahko omejimo s pomočjo filtrov, ki jih najdemo na levi strani. Privzeto so skriti; ko jih potrebujemo, jih vklopimo s klikom na ikono.

Če na ikono dvokliknemo, si filtre pripnemo v opravilni stolpec, kar pomeni, da ostanejo vidni tudi, če se odjavimo in nato ponovno prijavimo v aplikacijo.

Filtriramo tako, da najprej kliknemo pri nazivu filtra, po katerem želimo filtrirati. Nato izberemo še želeno vrednost oz. več želenih vrednosti. Na spodnjem posnetku vidimo, da smo vklopili filtra Skrbnik in Tip podjetja. S klikom na gumb Filtriraj smo nato filtrirali. Ko želimo filter odstraniti, izberemo opcijo Počisti filter. Ko to naredimo, se nam v seznamu spet prikazujejo nefiltrirani podatki.

podjetja-filtri

V aplikaciji so nam na voljo že nekateri prednastavljeni filtri. Po potrebi pa si lahko pripravimo in shranimo tudi čisto svoje filtre. To storimo tako, da izberemo želene vrednosti v filtrih in pod filtri pri gumbu Filtriraj izberemo možnost Shrani filter.

Odpre se nam novo okno Ustvari nov pogled, kjer določimo ime pogleda. Če želimo, da je ta pogled privzeto prikazan, izberemo možnost Določi kot privzeti pogled. Kliknemo na gumb Ustvari pogled.

Na levi strani nad seznamom najdemo filtre, ki smo si jih shranili kot tudi filtre, ki so v aplikaciji že prednastavljeni. V spustnem meniju lahko med njimi po želji preklapljamo, prav tako pa si lahko ponovno prikažemo tudi vse zapise.

Moja-podjetja-privzeti-filter
podjetja-vsi-filtri

Če želimo izbrisati shranjeni filter, ga najprej izberemo. Nato pri gumbu Filtriraj izberemo možnost Izbriši filter.

Moja-podjetja-izbrisi-filter

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

Ja, hvala!
Niti ne.
logo eu regional development found

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.