Kako vam lahko sistem Intrix HRM pomaga do sanjske ekipe sodelavcev?

Kakšna je najboljša pot do sanjske ekipe sodelavcev? Trajnega recepta ali pravila ni, obstajajo pa smernice, izkušnje uspešnih, strokovnjaki in sistemi, ki vam jo lahko pomagajo sestaviti.

V sistem Intrix HRM (angl. human resource management oz. upravljanje s človeškimi viri) smo združili razmišljanja, izkušnje in vizije HR strokovnjakov, tehnično znanje in teorijo. Vse z namenom, da vam sistem pomaga optimizirati kadrovske procese in ustvariti ekipo sodelavcev, ki bo delovala skladno z vašo kulturo in poslovnimi cilji podjetja.

Namenjen je direktorjem in vodjem HRM oddelkov, ki:

  • želijo biti uspešni pri vodenju svojih sodelavcev, razvoju njihovih potencialov in imeti ob sebi zadovoljno ekipo, ki ji zaupajo;
  • si želijo s pomočjo digitalizacije poenostaviti svoje kadrovske procese in se, namesto z zamudnimi operativnimi kadrovskimi opravili, raje ukvarjajo s strateškim razvojem kulture podjetja.

Uspešen vodja ima zadovoljne sodelavce

Intrix HRM je namenjen vsem, ki jim ni vseeno kako voditi in razvijati talente. Uspešni voditelji so zavezani k iskanju in razvoju potenciala v procesih in ljudeh. Ampak ne le to – imajo pogum in si, ko je to potrebno, drznejo narediti korak naprej, čeprav nimajo zagotovil o uspehu. Hkrati se zavedajo, da imajo ob sebi sanjsko ekipo sodelavcev, ki jih bo pri tem podprla.

A pred tem so naredili nekaj izjemnega: uspešno so vodili in razvijali talente svojih sodelavcev. Ker se zelo dobro zavedajo, da njihovega uspeha ne bi bilo brez zadovoljnih zaposlenih, vedno znova spremljajo njihov razvoj in skrbijo za njihovo zadovoljstvo. Z njimi so sposobni odprtega in iskrenega dialoga. Poslušajo, se učijo, napredujejo … Ja, veliki vodje morajo biti plemeniti predvsem do svoje ekipe ljudi. Julij Cezar je bil v prvi liniji s svojimi vojščaki! Ko je bilo potrebno, ja zanje prelival tudi kri. Tako kot oni zanj. Uspešni “liderji”, kot jim rečemo pogovorno, imajo sposobnost komuniciranja, vizijo, znanje, sodelovanja, so timsko naravnani in imajo izjemen čut za ljudi.

Vsakič, ko kdo omeni učinkovito vodenje, pomislim na kapitana Kirka iz vesoljske ladje Enterprise. Imel je neverjetno sposobnost prepoznavanja talentov pri članih svoje posadke. Talente je pravilno usmerjal in jim prepustil svobodo pri izjemno zahtevnih opravilih. Vedel je, da opravila obvladajo veliko bolje od njega. Zaupal jim je! Ker je znal izkoristiti najboljše lastnosti vsakega posameznika, je bila uspešna celotna posadka.

Kirk ni imel HRM oddelka, ki bi zanj lahko usmerjeno prepoznaval in razvijal talente ljudi. Toda vi v podjetju ga imate ali pa vsaj imate možnost, da ga ustvarite. HRM je strateško pomemben oddelek za razvoj podjetja. Zakaj? Ker je podjetje sestavljeno iz množice ljudi – z različnimi potrebami, željami, pričakovanji in talenti. V množici zaposlenih je za vsakega posameznika potrebno vedeti kaj se z njim dogaja, kam se želi razvijati, kaj ga zanima, kako je zadovoljen in predvsem, kako se vklaplja v kulturo in vizijo podjetja. Toda te podatke je za večje število zaposlenih težko spremljati v različnih tabelah.

Pri tem vam lahko pomaga Intrix HRM sistem, ki smo ga razvili za vodje, ki lahko zdaj pregledno spremljajo sodelavce, in za zaposlene, ki lahko na enem mestu spremljajo svoje zaposlitvene dokumente, podatke in opravila.

Pregleden. Enostaven. Prilagodljiv.

Naše vodilo pri razvoju sistema Intrix HRM je bilo, da mora biti pregleden, enostaven za uporabo in prilagodljiv glede na potrebe posameznega podjetja.

Pravo mero funkcionalnosti boste za svoje podjetje določili vi, zato vas vabimo, da Intrix HRM sistem preizkusite in nam sporočite svoja pričakovanja, mnenja in predloge.

S pomočjo tehnologije vam lahko omogočimo veliko, včasih še več, kot si mislite. Ko boste konec dneva potegnili črto in ocenjevali svojo učinkovitost, ali učinkovitost drugih, morate biti zadovoljni z doseženim. Naš namen je, da vam s pomočjo tehnologije to omogočimo.

Preizkusite Intrix HRM še danes

|
5/5 - (1 vote)