Prenovljen Intrix uporabniški vmesnik

Dobrodošli v prenovljenem Intrixu. Kot vedno smo tudi tokrat načrtovali posodobitev Intrixa z namenom, da izboljšamo uporabnost prek celotne aplikacije in s tem tudi hitrost ter učinkovitost vašega dela. Hkrati pa smo želeli vdihniti tudi nekaj svežine v izgled aplikacije.

Kaj vse smo prenovili v Intrixu?

Intrix ostaja Intrix kljub novemu izgledu. Jedro izgleda ostaja zvesto naši obstoječi strukturi, boste pa opazili nekaj sprememb ob prvih klikih v prenovljenem vmesniku.

Vizualna prenova vseh glavnih modulov

Osvežili smo izgled naših modulov. V to so vključeni:

  • seznami na zavihkih,
  • delovna tabla,
  • koledar,
  • gantogram,
  • planer,
  • nastavitve.

Znotraj teh modulov boste še zmeraj našli vse informacije, ki ste jih našli prej, skupaj z nekaj novimi ikonami in boljšo razporeditvijo gumbov, s katerimi prilagajate poglede in funkcionalnosti na modulih.

prenovljeni moduli v intrixu

Prenovljene kartice zapisov

Pri prenovi kartic zapisov smo se osredotočili na ključne informacije, ki jih potrebujete pri svojem delu. Da se lahko izognete nepotrebnemu brskanju po kartici na lovu za informacijami, smo dodali Vizitko – nov razdelek vaše kartice zapisa, v kateri lahko nastavite polja, ki so vam najbolj pomembna za hitro in učinkovito delo.

personalizirani podatki na kartici zapisa intrix interface

Kartice imajo sedaj svoje lastne tematske podzavihke, poimenovane Komunikacija in Podrobno, ki prikazujejo vse relevantne akcije in komunikacijo, vezano na posamezno kartico ter podrobnejše informacije kartice. Zaporedje zavihkov gre tudi prilagoditi po želji.

Podzavihek Komunikacija

V tem podzavihku boste našli nekdanje hitre akcije. To pomeni, da bodo vaši komentarji, opombe, naloge in opomniki pregledno zbrani na enem mestu. Tudi časovnica vseh opravljenih akcij na kartici prihaja v centralni pogled. Pobrskajte po preteklih in načrtovanih aktivnostih za boljši pregled nad potekom vašega dela.

podzavihek komunikacija na kartici zapisa intrix uporabniški vmesnik

Podzavihek Podrobno

Potrebujete globlji vpogled v informacije o vaši stranki, podjetju ali projektu? Potem bo podzavihek Podrobno tukaj za vas. Zavedamo se, da vse vaše informacije ne bodo pomembne 100 % časa, zato lahko tukaj pregledate vse informacije, ki ste jih zapisali na kartico zapisa.

podzavihek podrobno intrix

Preberite, kako lahko uporabljate vizitko in podzavihke v našem podpornem članku tukaj:

Prenovljeni obrazci zapisov v Intrixu

Pri prenovi obrazcev zapisov smo dali velik poudarek na preglednost. Vsa vaša polja so sedaj razporejena vertikalno v enem neprekinjenem toku informacij. Posamezni segmenti obrazcev so sedaj jasno ločeni v spustnih seznamih, da boste hitreje in lažje našli vnosna polja, ki jih potrebujete.

Ob koncu obrazca vas zmeraj pričakajo opomniki, ki so zapustili desni zgornji kot v hitrih akcijah. Sedaj boste vse svoje opomnike, dodatne naloge, porabe časa in ostalo lahko vpisali ob koncu vnašanja podatkov na zapisu.

prenovljeni obrazci intrix prenova uporabniškega vmesnika

Učinkovitejše delo z gumbom + Dodaj

Vaši zavihki sedaj omogočajo hitro dodajanje novih zapisov v spustne sezname. Prav tako lahko odprete katerikoli zavihek v prednastavljenem pogledu brez odpiranja. Zavedamo se, da je pri delu pomemben vsak klik, zato s to posodobitvijo prinašamo nekaj zelo uporabnih bližnjic, ki bodo pohitrile delo v najaktivnejših trenutkih.

intrix gumb dodaj

Preverite vse funkcionalnosti, ki smo jih združili v naših dodatnih akcijah. Prepričani smo, da boste hitro našli nekaj, kar vam bo pomagalo pri delu.

Prilagodite zaporedje zavihkov svojemu delu

Ker je dinamika dela drugačna pri vsakem posamezniku, smo sedaj omogočili, da si prilagodite Intrix tako, da odraža vaše prioritete in procese. Zato Intrix sedaj omogoča prilagajanje zavihkov po meri.

prilagoditev zaporedja zavihkov v intrixu

Začnite s prilagoditvijo s pomočjo našega podpornega članka tukaj.

Kako deluje prenovljen uporabniški vmesnik v praksi?

Da boste lahko hitro in enostavno osvojili prenovljen uporabniški vmesnik, smo za vas pripravili webinar, na katerem vam bo Marko Bauman jasno prikazal celoten spekter prenov, ki smo jih izvedli. Webinar bo ponudil odličen vpogled v praktično uporabo in primere iz prakse, ki vam bodo razkrili vse nove zmožnosti dela s sistemom Intrix.

|
5/5 - (1 vote)