Kartica zapisa – vizitka in podzavihki

idea V tem članku boste izvedeli

Spoznali bomo elemente na kartici zapisa v Intrixu, čemu so namenjeni in kako nam lahko pomagajo pri hitrejšem in bolj učinkovitem delu.

Vizitka

Vizitka je izpostavljen del kartice zapisa, na kateri je takoj možno razbrati najpomembnejše informacije posameznega zapisa.

vizitka intrix zapis

Polja na vizitki so nastavljena sistemsko, si pa lahko vsak uporabnik vrsto polja in število nastavi po želji. Vizitka je lahko tudi brez dodanih polj, kar je še posebej uporabno pri delu, kjer upravljamo z uporabniki ali šifranti. Za najboljši pregled celotne kartice zapisa, svetujemo nastavitev 6 – 8 polj.

Nastavitev vizitke lahko kadarkoli tudi spremenite nazaj na “Privzeto sortiranje“, torej takšno, kot je nastavljeno v sistemu. 

privzeto sortiranje informacij na vizitki intrix

Podzavihki

Podzavihka “Komunikacija” in “Podrobno” se nahajata pod Vizitko. Na nivoju podjetja je v okviru sistema možno prikazati tudi podzavihek “Poročila“.

Podzavihki pozicija sprememba zavihkov intrix

Vrstni red podzavihkov lahko uporabnik nastavi povsem po meri. S klikom na “Prilagodi” se odpre pojavno okno, kjer s funkcijo drag & drop spremenimo vrsti red. Urejanje se zaključi s klikom na gumb “Shrani“.

S klikom na “Privzeto sortiranje“, zaporedje podzavihkov vrnemo v sistemsko nastavitev.

intrix podzavihki privzeto sortiranje

Podzavihek KOMUNIKACIJA

V tem podzavihku najdemo “Hitre akcije”, ki omogočajo dodajanje novega komentarja, opomnika, aktivnosti, sestanka, naloge, porabe časa, pripenjanja dokumentov ter “Časovnico”, ki ponuja pregled vseh načrtovanih in zaključenih dogodkov. Komentarji so tukaj privzeto vidni, ostale hitre akcije pa je, v nastavitvah sistema na naši strani, možno prikazati ali izključiti po želji.

V časovnici najdemo vse načrtovane in zaključene dogodke, ki so povezani s posamezno kartico zapisa. Na nivoju uporabnika je njena vsebina s pomočjo filtrov povsem prilagodljiva. Dodamo ali odstranimo lahko katere koli vrednosti, ki so nam na voljo.

Podzavihek PODROBNO

Zavihki na kartici zapisa so na podzavihku Podrobno razporejeni vertikalno, eden pod drugim. S klikom na trikotnik zraven naziva podzavihka lahko tega odpremo v razširjen pogled. Klik na gumb “Uredi” pa omogoča urejanje vseh polj, ki so nam na posameznem zapisu na voljo.

Podrobne informacije v intrixu podzavihki na kartici zapisa

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.