Prenos priročnika

Vaš izvod e-priročnika je še vroč in ga lahko prenesete s klikom na gumb PRENESI. Prijetno branje 😉

hrm priročnik

Iz vsebine e-priročnika …

Uspešen HRM se začne pri podatkih

Uspešne ekipe potrebujejo prilagodljivost in odzivnost v kadrovskem oddelku, ki pa je močno odvisna od tega, kako zbiramo, beležimo in hranimo podatke o članih ekipe.

Krajši HR procesi za boljšo strategijo

Čas, ki ga sedaj namenjate dolgotrajnim in ponavljajočim nalogam, pripravi dokumentacije in raznih zahtevkom, lahko sedaj posvetite vaši HR strategiji.

Imamo ERP. Ali ga lahko povežemo s HRM sistemom?

Poenostavite pošiljanje plačilnih list z enostavnim izvozom iz vašega ERP sistema v HRM. Omogočite dvosmerno povezavo z vašim ERP za vodenje evidence dela in boljši pregled nad ekipo.

Hitro in enostavno zaposlovanje

Pripravite razpis in ga objavite na spletni strani ter zaposlitvenih portalih iz enega centralnega sistema. Prijave kandidatov boste prejeli neposredno v vaš HRM sistem, ki vam bo nadaljnje delo pohitril in poenostavil.

Spremljajte uspešnost ekipe

Izvedite redne razgovore z zaposlenimi in prepoznajte, kje se skriva pravi potencial vaše ekipe. Zberite podatke in pripravite izobraževalne ter razvojne načrte za vaše sodelavce.

Dobrodošli v ekipi

Ob pridružitvi novih članov v ekipo je pomembno, da jih kvalitetno uvedete v delo podjetja. Posvetite nekaj časa vašemu onboarding (uvajalnemu) procesu in skrbno spremljajte napredek vsakega novega zaposlenega.