Prvi koraki

Sinhronizacija Intrix koledarja

Koledar v programu Intrix CRM lahko na enostaven način povežete z drugimi koledarji na mobilnih napravah iOs (sistemski Apple Iphone koledar in Google koledar) ali Android (Google koledar). S tem boste imeli v vsakem trenutku pregled nad svojimi aktivnostmi. Povezava je enosmerna, iz Intrixa v drug koledar, obratno ni možno (iz razloga, ker boste v Intrixu aktivnost pripeli določeni stranki ali povpraševanju za uporabno zgodovino stranke).

Povezavo vzpostavimo v naslednjih korakih:

Kreiranje povezave za prenos

Najprej se prijavimo v svojo Intrix aplikacijo in kliknemo na “Organizator”.

Na levi strani se nahajajo shranjeni filtri s prikazom aktivnosti. V meniju izberemo tistega, ki ga želimo sinhronizirati. Če želimo prenašati vse aktivnosti, izberemo „Moj urnik“, če potrebujemo samo določeno aktivnost, npr. sestanke, izberemo filter „Pregled sestankov“. V primeru, da želenega filtra še nimamo, ga shranimo (kako shranimo filter).

Ko izberemo želen pogled, kliknemo na “Kopiraj povezavo iCal”. S klikom kopiramo povezavo v odložišče in jo nato lahko kamorkoli poljubno prilepimo. Nadaljevanje postopka je odvisno od naprave, s katero želite sinhronizirati koledar.

Moj-urnik-ical-povezava

Sinhronizacija z Apple iPhone (sistemskim) koledarjem

Kreirano povezavo je potrebno vnesti v nastavitve iPhona:

iCal-povezava
Add-account
Other-account
Add-subscibed-calendar
Kopiraj-ical-povezavo
Shrani-povezavo-koledar
odprete-sistemski-koledar

Sinhronizacija z Google koledarjem na mobilni napravi Android in iOs

Če želimo pogled na koledar sistema Intrix CRM v svoji mobilni napravi, je treba Intrix koledar najprej povezati z Google koledarjem. Postopek je enak tako za mobilne naprave z operacisjkim sistemom Android kot tiste s operacijskim sistemom iOs.

Začetek prenosa koledarja se prične na osebnem računalniku ali na tablici. Pred pričetkom prenosa koledarja je obvezna prijava v Google račun v katerega bomo prenašali Intrix koledar.

Google-koledar-odpri
Google-othercalendar-url
Google-koledar-url-kopiraj
Moj-intrix-koledar-google
Sprememba-imena-koledarja

Zdaj je vaš koledar na telefonu prek Google koledarja sinhroniziran tudi z Intrixom. Na mobilni napravi odpremo Googlov koledar.

mobile-google calendar
obkljukaj-intrix-koledar
Intrix-koledar-na-googlu

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

Ja, hvala!
Niti ne.
logo eu regional development found

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.