Seznam opravil (Checklist)

V Intrixu lahko sedaj razdelite naloge na preprosta opravila, katerim boste enostavno sledili in spremljali svoj napredek opravljanja nalog. Predstavljamo nov modul Seznam opravil (Checklist).

Modul “Seznam opravil” se najpogosteje doda zavihku “Naloge”. Pomembno je, da seznam opravil ne zamenja nalog. Pri nalogah imamo namreč definiranih več polj (kdo je izvajalec, rok, projekt in ostali podatki). Seznam opravil pa služi zgolj za lastno strukturo dela in razdelitev naloge na več manjših opravil.

Nov seznam opravil lahko dodamo na dva načina, in sicer tako, da ga že dodamo kar v samem predogledu naloge s klikom na + pri napisu “Seznam opravil”.

Seznam-opravil

Znotraj ene naloge lahko dodamo več seznamov opravil ter jih nato poljubno poimenujemo (npr. “Sklop 1“, “Sklop 2“). Sezname opravil preimenujemo tako, da se pri posamezni vrstici postavimo na desno stran, kjer se nam prikažejo dodatne ikone za preimenovanje ali izbris seznama opravil.

V posamezni seznam lahko dodamo več opravil, ki jih poljubno poimenujemo (npr. Opravilo 1, Opravilo 2, Opravilo 3). Dodajanje opravil je enostavno in uporabniku prijazno, uporabimo lahko zgolj tipkovnico (kliknem na tipko “Enter“).

Seznam-opravil1

Opravila lahko dodajamo, urejamo, brišemo in premikamo njihov vrstni red s pomočjo hitre funkcije “Drag&drop”.

Ko opravilo zaključimo, ga obkljukamo. Na vrhu seznama se nam napredek tudi vizualno beleži z vrstico napredka.

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.