Prikaz strank na zemljevidu

Nova in zelo priročna možnost v Intrixu je prikaz podjetij oz. strank na zemljevidu. Ta možnost vam omogoča enostaven vizualni prikaz strank na želeni lokaciji. Glede na tip podjetja ali drug izbrani šifrant lahko podjetja na zemljevidu tudi različno obarvamo (barvni “pin drop”). Tako so lahko vaše potencialne stranke obarvane z eno barvo, obstoječi kupci pa z drugo.

Hkrati je s klikom na PIN na voljo hiter pregled preteklih aktivnosti in možnost za vnos aktivnosti pri podjetju direktno iz zemljevida.

Modul za prikaz podjetij na zemljevidu ni del osnovne različice sistema, zato nam zaupajte svoje želje in potrebe glede prikaza na zemljevidu in pripravili vam bomo ponudbo za izdelavo po vaši meri.

Praktični primer prikaza na zemljevidu

Ob vnosu vsakega podjetja v Intrix v primeru navedenega naslova podjetja k temu samodejno dodamo koordinate oz. zemljepisno širino in dolžino, kar je osnova za prikaz podjetja na zemljevidu.

1. V levem delu lahko najprej segmentiramo podjetja po želenih kriterijih, če želimo prikazati zgolj določen segment podjetij. Če želimo prikazati vsa podjetja lahko ta korak izpustimo.
2. Kliknemo na gumb … nad seznamom
3. Izberemo Prikaži na zemljevidu

Lastnosti prikaza (barve, črke, podatki v oblačku ipd.) prilagodimo glede na specifike naročnika.

Primeri:

  • Različne barve pin-ov glede na datum zadnje aktivnosti pri stranki (rdeča – več kot pol leta brez aktivnosti, oranžna – zadnja aktivnost več kot en mesec, zelena – aktivnost zadnjih 30 dni)
  • Različne črke pin-ov glede na tip stranke (P – potencialna, N – naročnik, D – dobavitelj)
  • Različne informacije v oblačku ob kliku na pin (pregled aktivnosti, finančni podatki …)

Funkcionalnost prikaza podjetij na zemljevidu lahko sami preizkusite na demo aplikaciji crm.intrix.si (up. ime: janezn, geslo: novak)

|

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.