Prikaz strank na zemljevidu

Podjetja ali Stranke je možno prikazati tudi na zemljevidu. Prikaz na zemljevidu je priročna funkcionalnost, ki omogoča vpogled v lokacije izbranih podjetij. S “pini” na zemljevidu, so označene lokacije podjetij, ki ste jih predhodno izbrali na seznamu in preko hitre akcije nad seznamom, prikazali na zemljevidu.

Ureditev filtra za prikaz na zemljevidu

Na zmeljevidu lahko prikažete vsa podjetja ali samo tista, katera ste pred tem filtrirali glede na želeno lastnost. Na prikazu spodaj, smo izbrali podjetja, filtrirana po tipu (dobavitelj, stranka).   

Podjetja-filter

Prikaži na zemljevidu med hitrimi akcijami

Ko ste filter uredili, kliknete na seznam hitrih akcij (tri pikice desno zgoraj) in izberete “Prikaži na zemljevidu“.

Prikaži-na-zemljevidu

Uporabi želene zapise

V naslednjem koraku je potrebno izbrati, katere zapise želite prikazati. Izbirate lahko med: prikazanimi zapisi, vsemi zapisi ali izbranimi zapisi.

Prikaz-zapisov

Prikazani zapisi
Če izberete to možnost boste prikazali samo tiste zapise, ki so trenutno prikazani na seznamu.

Vsi zapisi
Tukaj boste izbrali vse zapise glede na trenutno izbrani filter.

Izbrani zapisi
To opcijo pa izberete takrat, kadar želite izbrati samo izbrane (obkljukane) zapise.

Izgled zemljevida

Na zemljevidu se za podjetja, ki ste jih izbrali, prikažejo pini. V desnem delu zaslona pa izpišejo podjetja, ki so na zemljevidu prikazana.

Izgled-zemljevida

Ob kliku na posamezen pin ali naziv podjetja, se nad izbranim pinom prikaže oblaček iz katerega prejmete podatke o sestankih ali drugih aktivnostih izbranega podjetja. Sestanek ali aktivnost pa lahko preko povezav tudi dodate.

Barvanje pinov po meri

Prikazanim pinom na zamljevidu lahko določimo tudi različne barve. Izbrana barva pina je tako povezana z določeno lastnostjo. Barvanje lahko torej uredimo glede pomembnost stranke, datum zadnje aktivnosti in podobne lastnosti.

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.