Mobilna aplikacija

Prenos lokacije ob sinhronizaciji urnika

Zagotovo ste kdaj iskali lokacijo dogovorjenega sestanka, ko ste že bili na poti. S pomočjo Intrix CRM lahko enostavno, s samo enim klikom, pridete do prikaza naslova na zemljevidu in uporabite prikaz poti od vaše trenutne do želene lokacije.

Sinhronizacijo urnika smo nadgradili tako, da se odslej pri vseh aktivnostih, kjer je naveden naslov, ta prikaže kot povezava do lokacije. Tako lahko ob pregledu podrobnosti npr. sestanka kliknete na naslov, ki se bo prikazal na zemljevidu vaše mobilne naprave.

V nadaljevanju sta prikazana primera uporabe za iPhone in Android. Če sinhronizacije še nimate urejene, si lahko pogledate navodila na tej povezavi.

iPhone naprava

Če prikažete podrobnosti sestanka, je lokacija podčrtana in s klikom vodi do povezave na aplikacijo zemljevida.

urnik-sestanek-iphone
lokacija

Android naprava

V Android napravah se prikaže lokacija sestanka pod datumom in uro. Na zemljevidu se bo naslov prikazal, če kliknete na ikono na levi strani. Na zemljevidu lahko tako takoj vidite, kje je podjetje, ki ga želite obiskati, ali pa poiščete najkrajšo pot od vaše trenutne lokacije.

sestanek_android

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

Ja, hvala!
Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.

logo eu regional development found

Kako učinkovito prodajati?

CRM PRIROČNIK

74% podjetij, ki uporabljajo CRM, poroča o boljših odnosih s strankami. - preverite Markove nasvete za boljše prodajne rezultate z našim e-priročnikom.