Matična podjetja in poslovne enote

idea V tem članku boste izvedeli

Upravljanje z matičnimi podjetji in podružnicami v Intrixu ni privzeta funkcija, vendar vam jo lahko omogočimo. Oglejte si, kako lahko vnesete podružnice in jih v Intrixu priključite matičnemu podjetju.

Vpis podatkov v zavihek Podjetja

Podjetja v Intrixu beležimo v glavni zavihek “Podjetja”. Podatke lahko vpišemo ročno ali pa jih pridobimo iz Dun & Bradstreet baze preko gumba “Išči”.

matično_1

Privzeto v aplikaciji ni delitve na matična podjetja ter na podružnice. Če se pojavi potreba, vam lahko uredimo spremembo vnosnega obrazca, tako da boste lahko pod matično podjetje dodali tudi poslovne enote. Ob tem pa boste imeli tudi popoln pregled nad tem katera podružnica spada h kateremu matičnemu podjetju, saj boste lahko seznam podjetij filtrirali po posameznem matičnem podjetju.

Matično podjetje

Ko vnašate matično podjetje pustite polje “Matično podjetje” prazno.

matično podjetje iskanje intrix

Poslovne enote

Ko dodate matično podjetje zapis odprete v predogledu. Pomaknete se do vezane vsebine “Poslovne enote”. S klikom na gumb za “Dodaj” se vam odpre nov obrazec kjer izpolnite vse potrebne podatke poslovno enoto. 

Podatek o matičnem podjetju se je avtomatsko izpolnil.

matično_4

Filtriranje po matičnem podjetju

Na seznamu podjetij vam je na voljo filter “Matično podjetje” s pomočjo katerega si lahko prikažete vse poslovne enote nekega matičnega podjetja.

matično_5

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.