Izvoz podatkov

Iz programa Intrix lahko v vsakem trenutku izvozite podatke o podjetjih, kontaktih, sestankih, nalogah itd. Izvoz je možen v formatih .doc (Word), .xls (Excel) in univerzalnem formatu .csv. V nadaljevanju je prikazan izvoz podjetij.

V pomožnem meniju izberemo “Izvozi”, kot prikazuje spodnja slika.

Podjetja-izvoz-podatkov

Nato izberemo format izvoza, lastnosti, ki jih želimo izvoziti, in katere zapise želimo izvoziti. Lastnosti, ki jih ne želimo vključiti, s križcem odstranimo; lahko pa tudi obkljukamo “Izvozi vse lastnosti”.

Izvozi-podatke-lastnosti-format

Če izberemo izvoz le za prikazane zapise, se bodo izvozila samo podjetja, ki so prikazana na prvi strani seznama. Če izberemo “izvozi izbrane zapise”, pa se bodo izvozili le tisti zapisi, ki smo jih izbrali (obkljukali kvadratke pred njimi).

Če izberemo “izvozi vse zapise”, se bodo izvozili zapisi vseh podjetij, ki jih imamo v sistemu. V primeru, ko je takšnih zapisov več kot 5000, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o izvozu podatkov.

Izvoz-podatkov-vsi-zapisi
Izvoz-podatkov-obvestilo

Po prejetem elektronskem sporočilu, se vam bo ob kliku na “Poglej podatke” odprl sistem Intrix, kjer lahko dostopate do izvoženih podatkov.

Ob kliku na priponko se vam bo nato odprla datoteka v izbranem formatu.

Do te datoteke lahko dostopate tudi pod: Nastavitve – Razno – Obvestila uporabniku.

Obvestila-uporabnikom

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.