Dodatni gradniki na vizitki v Intrixu

Dodatni gradniki na vizitki predstavljajo pomembno nadgradnjo v Intrix CRM, HRM in aplikaciji za projektno vodenje. S pomočjo gradnikov lahko “izpostavimo” najbolj pomembne podatke že na vizitki na katerem koli zavihku.

Gradnike lahko po vaših željah prav tako personaliziramo ter prilagodimo, da povečate učinkovitost in dosežete boljše poslovne rezultate.

Izpostavljena polja

Na vizitki lahko na levi strani pod avatarjem prikažemo izpostavljena polja. Posodobljena oblika vizitke (prikaz izpostavljenih polj) se bo prikazala kadar izpostavimo vsaj eno lastnost.

Npr., da želimo pod avatarjem našega kontakta videti kakšno funkcijo ima v podjetju in kdaj ima rojstni dan. Vrstni red izpostavljenih polj je odvisen od tega pod kakšnim vrstnim redom so polja dodana na samem obrazcu zavihka.

izpostavljena-polja

Modularni gradniki

V primeru, da bi želeli imeti podatke še nekoliko bolj izpostavljene, jih lahko na modularnih gradnikih prikazujemo iz podzavihka “Podrobno” – to pomeni, da lahko na modularnem gradniku prikažemo vsa polja, ki jih že imate dodana na obrazcu določenega zavihka. Vsakemu modularnemu gradniku pa še nato določimo barvo, ikono in naziv.

Našemu kontaku bomo dodali dva modularna gradnika na vizitki, in sicer enega z osnovnimi podatki o kontaktu in drugega s podatki o podjetju.

modularni-gradniki

V primeru, da se nam kateri podatki podvajajo, si lahko vsak posameznik preuredi in odstrani ali doda preostale podatke na vizitki. Kliknemo na ikono očesa in si prilagodimo pogled.

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.