Intrix dnevnik aktivnosti, zgodovina in obnovitev iz zgodovine

idea V tem članku boste izvedeli

V sistemu Intrix se za vsako spremembo zapisov ta sprememba zabeleži v dnevnik aktivnosti, hkrati pa je možna povrnitev zapisa iz zgodovine.

Dnevnik aktivnosti v Intrixu

Vnos in vsaka sprememba posameznega zapisa v sistemu Intrix je sledljiva preko dnevnika aktivnosti. Do podrobnega dnevnika aktivnosti na posameznem zapisu pridemo samo z nekaj kliki.

V podrobnostih zapisa lahko na dnu lahko najdemo razdelek “Dnevnik aktivnosti”. V dnevniku je viden uporabnik, njegova akcija in spremenjeni podatki.

dnevnik_aktivnosti

Zgodovina in obnovitev zapisov iz zgodovine

Vsak zapis, ki je bil spremenjen, ima tudi možnost pregleda revizij in obnovitev iz zgodovine.

Do zgodovine sprememb pridemo s klikom na želeni zapis (npr. izbrano podjetje) ter klikom na tri pikice na desni strani. Tam se nam odpre spustni seznam, kjer lahko izberemo možnost “Zgodovina”.

PRIMER: če je uporabnica Andreja na podjetju spremenila podatke in želimo povrniti na podatke pred spremembo, lahko to naredimo enostavno, s samo nekaj kliki.

prikaz_zgodovine

Prikaže se nam zgodovina sprememb na izbranem zapisu. Stanje iz zgodovine zapisa si lahko ogledamo s klikom na ikonico očesa , s klikom na “Povrni” pa se zapis posodobi na stanje iz zgodovine. 

zgodovina

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.