Intrix dnevnik aktivnosti, zgodovina in obnovitev iz zgodovine

idea V tem članku boste izvedeli

V sistemu Intrix se za vsako spremembo zapisov ta sprememba zabeleži v dnevnik aktivnosti, hkrati pa je možna povrnitev zapisa iz zgodovine.

Dnevnik aktivnosti v Intrixu

Vnos in vsaka sprememba posameznega zapisa v sistemu Intrix je sledljiva preko dnevnika aktivnosti. Do podrobnega dnevnika aktivnosti na posameznem zapisu pridemo samo z nekaj kliki.

V podrobnostih zapisa lahko na dnu lahko najdemo razdelek “Dnevnik aktivnosti”. V dnevniku je viden uporabnik, njegova akcija in spremenjeni podatki.

Zgodovina in obnovitev zapisov iz zgodovine

Vsak zapis, ki je bil spremenjen, ima tudi možnost pregleda revizij in obnovitev iz zgodovine.

Do zgodovine sprememb pridemo s klikom na želeni zapis (npr. izbrano podjetje) ter klikom na tri pikice na desni strani. Tam se nam odpre spustni seznam, kjer lahko izberemo možnost “Zgodovina”.

PRIMER: če je uporabnik Janez na podjetju spremenil podatke in želimo povrniti na podatke pred spremembo, lahko to naredimo enostavno, s samo nekaj kliki.

Prikaže se nam zgodovina sprememb na izbranem zapisu. Stanje iz zgodovine zapisa si lahko ogledamo s klikom na ikonico očesa , s klikom na “Povrni” pa se zapis posodobi na stanje iz zgodovine. 

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.