Različni pogledi na delovni tabli

idea V tem članku boste izvedeli

Delovna tabla omogoča ogled podatkov v različnih pogledih. Te lahko prilagodite po želji za popoln pregled nad različnimi deli posla. Preberite več o pogledih v delovni tabli v našem prispevku.

Delovna tabla v sistemu Intrix ponuja izbor različnih pogledov. Ti pogledi, omogočeni na enem mestu, vam bodo prihranili veliko dragocenega časa.

Na delovni tabli je možno izbirati med različnimi pogledi, kar pomeni, da si lahko ustvarite več delovnih tabel in med njimi preklapljate po potrebi. Skupni pogledi so vidni vsem uporabnikom aplikacije, ureja pa jih lahko le administrator.

Privzeti pogled se uredi na tisti delovni tabli, ki je za uporabnika najbolj priročna.

Deljenje delovne table med sodelavci

Delovne table lahko tudi poljubno delimo med svojimi sodelavci. To urejamo preko seznama delovnih tabel, kjer lahko vidimo vse svoje kreirane delovne table. Do seznama delovnih tabel pridemo tako, da v spustnem seznamu vseh pogledov tabel, kliknemo na gumb “Prilagodi“.

Prikaže se nam seznam vseh tabel, kjer lahko urejamo nazive, dodajamo uporabnike za skupne poglede ter določimo vrstni red (pozicijo prikaza table v spustnem seznamu). Prav tako pa lahko tudi s klikom na gumb “Prilagodi tablo” direktno pridemo v urejanje same table. 

Kot uporabniki, vidimo samo tabele katerih lastnik smo.

Iz seznama lahko tudi določimo katera tabla bo imela privzeti ali skupni pogled. To lahko določimo kar iz samega seznama, tako, da dodamo zeleno kljukico pri željeni vrstici v stolpcu “Privzeti pogled” ali “Skupni pogled“.

Gradnika "Odsotnosti" in "Rojstni dnevi"

Po želji si lahko tudi na delovno tablo dodate nova gradnika “Odsotnosti” in “Rojstni dnevi“. Gradnika dodamo tako kot ostale bloke na tablo.

Gremo v urejanje delovne tabli in nato kliknemo opcijo “Dodaj na tablo“, kjer izberemo “Odsotnosti“. Po želji lahko tudi naziv posebej prilagodimo, npr. v “Odsotnosti moje ekipe“. Na koncu kliknemo na gumb “Dodaj na tablo“.

Enako lahko naredimo tudi še za gradnik “Rojstni dnevi“.

Smo odgovorili na vaše vprašanje?

thumbs-up Ja, hvala!
thumbs-down Niti ne.

Kaj bi lahko v tem članku naredili bolje?

Hvala za vaše mnenje.